Iata ce nu trebuie sa-ti lipseasca din trusa de make-up daca vrei sa realizezi un machiaj rezistent: baza de machiaj. Ea are rolul de a face celelate produse de machiaj sa adere la piele si pregateste tenul pentru urmatoarele etape.

  • BAZA MACHIAJ LUMINOASA

Baza de machiaj luminoasa hidrateaza si pregateste tenul pentru produsele ce urmeaza a fi aplicate. Uniformizeaza textura tenului si ofera o senzatie de catifelare.
Aceasta baza este perfecta pentru lupta impotriva ridurilor si confera tenului o luminozitate naturala. Atenueaza aspectul porilor si al ridurilor fine, facilitand aplicarea fondului de ten.
Este ideala pentru a corecta tenul cu tenta galbuie. Merita a fi folosita in machiaj deoarece contine SPF30 si are efect antioxidant.
Cum se foloseste? Se aplica dupa crema hidratanta si inainte de fondul de ten.  Poate fi aplicata cu ajutorul degetelor sau cu o pensula.

  • BAZA MACHIAJ MATIFIANTA

Baza de machiaj matifianta confera tenului un aspect impecabil, un efect matifiant si un efect natural de lifting. Formula sa contine silicon non-toxic si acopera defectele si imperfeciunile tenului si il pregateste pentru aplicarea machiajului
Acopera porii deschisi, liniile fine si ridurile, de aceea tenul devine mai catifelat si mai neted, iar machiajul va rezista mai mult.
Cum se aplica? Se aplica dupa crema hidratanta si inainte de fondul de ten. Ajuta la aplicarea uniforma a fondului de ten si ii mareste rezistenta. Poate fi aplicata cu ajutorul degetelor sau cu o pensula din fibra sintetica.

Ligia Istrate
Make-up Artist Melkior