Vrei gene false? Te gandesti sa le folosesti pentru o ocazie speciala sau un eveniment important din viata ta? Stii de cate tipuri sunt si cum se aleg? Ei bine, iata ca acum a venit momentul sa afli mai multe lucruri despre genele false.
In primul rand, trebuie sa stii ca sunt de doua tipuri: individuale si cu banda. Nu rata nici modelele de gene false fantezie , mari, colorate si accesorizate, ideale pentru un party tematic.
Genele individuale se folosesc atunci cand ai nevoie sa umpli spatiile dintre genele rare, iar genele cu banda maresc volumul si densitatea genelor tale. Este destul de greu sa le aplici singura, dar cu multa rabdare si parcurgand pasii normali, vei reusi. Alege produse de calitate pentru ochii tai!

GENE FALSE BANDA - PAR NATURAL
Genele false cu banda adauga densitate genelor naturale pe toata lungimea lor. Cum se aplica? Inaintea de aplicarea genelor false, care se va face intotdeauna la finalul machiajului ochilor, trasati o linie estompata neagra la baza genelor ca si baza pentru aplicarea acestora. Scoateti genele tip banda din suport si daca sunt prea mari, ajustati la coltul exterior prin taiere. Se aplica adeziv pe banda genelor, NU pe pleoapa. Asteptati 30 de secunde pana lipiciul devine vascos. Aplicati banda cu mainile, privirea fiind inspre in jos, iar ochiul intredeschis. Centrati genele aproape de baza genelor naturale si apasati capetele.
Nu aplicati niciodata adezivul direct pe pleoape. Este iritant pentru ochi. In cazul contactului de ochi, clatiti cu apa din abundenta si consultati medicul.
Melkior a creat mai multe modele de Genele false cu banda din par sintetic .

GENE FALSE INDIVIDUALE - PAR SINTETIC
Genele false individuale umplu spatiile dintre gene, oferind un aspect frumos si natural ochilor. Cum se aplica? Inaintea de aplicarea genelor false, care se va face intotdeauna la finalul machiajului ochilor, trasati o linie estompata neagra la baza genelor ca si baza pentru aplicarea acestora.
Aplicati genele individuale cu penseta, privirea fiind inspre in jos, iar ochiul intredeschis. Aplicati adezivul pe bulb, NU pe pleoapa. Asteptati 30 de secunde pana lipiciul devine vascos. Folositi 3 marimi - de la cea mai mare la cea mai mica, dinspre exterior spre interior. Nu aplicati niciodata adezivul direct pe pleoape. Este iritant pentru ochi. In cazul contactului de ochi, clatiti cu apa din abundenta si consultati medicul.

TRUC !
Ca sa nu se vada ca ai folosit gene false, trebuie sa aplici obligatoriu un contur cu eyeliner si, la final, poti aplica optional mascara doar pe varfurile genelor.

 

Florina Morareanu

Make-up Artist Melkior