Melkior a lansat noul fond de ten pentru definire, creat in sapte nuante potrivite pentru toate subtonurile pielii: Fair, Ivory, Warm Beige, Natural Beige, Deep Beige, Tan, Caramel. Acest fond de ten te va ajuta sa obtii un machiaj impecabil, demn de invidiat. Iata cateva dintre beneficiile folosirii acestui produs de machiaj:

 

- Asigura confort, senzatie placuta si rezistenta indelungata;

- Acest fond de ten are acoperire medie daca este aplicat intr-un strat lejer sau mare daca este aplicat in doua straturi si nu incarca tenul;

- Pastreaza aspectul natural al pielii;

- Ofera senzatia de catifelare, prin textura sa foarte usoara;

- Confera tenului un aspect luminos si sanatos;

- Protejeaza tenul importiva radiatiilor solare, avand SPF 15;

- Actioneaza ca o bariera impotriva factorilor poluanti;

- Se bazeaza pe o formula care contine o peptida biomimetica. Aceasta incetineste procesul de imbatranire si imbunatateste aspectul ridurilor.

 

Cum se aplica acest fond de ten? Dupa vei alege nuanta potrivita pentru tenul tau, aplica produsul incepand cu centrul fetei si estompeaza-l catre conturul ei. Acest produs de machiaj de la Melkior poate fi aplicat cu buretelul sau cu o pensula de fond de ten realizata din fibra sintetica, dupa ce ti-ai hidratat tenul cu o crema. De asemenea, fondul de ten poate fi folosit si dupa aplicarea bazei de machiaj. Pentru a te bucura de o rezistenta indelungata, fixeaza-l cu pudra libera sau compacta.

 

De ce merita sa folosesti acest fond de ten? Aplicand fondul de ten pentru definire din gama Melkior, vei reusi sa ai un ten uniformizat, sanatos si luminos. De asemenea, acesta actioneaza ca o bariera impotriva factorilor poluanti si al radiatiilor solare.

 

Roxana Minea

Make-up Artist Melkior