Unghii false cu aspect natural? Doar folosind acest set de capsule pentru unghii de la Melkior!

 

Ti-ai dorit dintotdeauna sa ai unghii lungi, rezistente si frumoase? Dorinta ta poate deveni realitate cu Melkior! La fel ca totul din jurul nostru, tehnicile folosite in manopera unghiilor false au evoluat. Pe vremuri, era la moda sa ai unghii lungi, care se fixau cu autorul unui soi de lipici. Astazi se folosesc tehnici complexe pentru a da unghiilor tale un aspect cat mai aproape de cel natural.

 

Iata cateva caracteristici ale acestor capsule/ tipsuri pentru unghii:  

 

  •          Sunt de mai multe feluri: naturale, french sau transparente;
  •          Pot fi cu zona de colaj lata, ingusta sau fara zona de colaj;
  •          Se lipesc doar cu un glue special pentru unghii;
  •          Marimea lor trebuie aleasa foarte bine: capsula nu trebuie sa fie mai mica decat latimea unghiei naturale si nu trebuie fortata cand se lipeste;
  •          In cazul in care capsula nu este lipita corect, unghiile aplicate nu vor avea un aspect natural si nici nu vor rezista.

 

Pentru o manichiura french perfecta trebuie ca baza unghiei naturale sa fie mare si cu bord liber cat causul capsulei.

 

Cine poate purta unghii false?

 

Aceasta procedura este dedicata in special persoanelor care au unghiile subtiri si scurte. Se vehiculeaza ca aplicarea acestor capsule iti strica unghia naturala, dar este total gresita interpretarea: adezivul care se foloseste este special pentru unghii si se aplica intr-o cantitate foarte mica, doar pe varful acesteia.

Vrei sa inveti sa aplici unghii false? Iti  recomandam sa urmezi un curs de specializare. Te asteptam la Scoala de Manichiura!

 

Iata o lista cu tipurile de unghii false create de Melkior:

 

  • Unghii False Patrate: forma clasica, usor bombata pe lungime si latime. Banda de lipire este importanta pentru ca aceste capsule se lipesc pe jumatatea unghiei. Se adapteaza tuturor tipurilor de unghii, iar la Melkior le vei gasi in cutii de 50, 100 sau 250 bucati;
  • Unghii false French Patrate: cu aceste capsule vei obtine un french impecabil. Prezinta banda adeziva scurta si se potrivesc pentru toate tipurile de unghii;
  • Unghii false Stiletto Naturale, fara caus: se folosesc pentru unghii rafinate, ingrijite si sunt potrivite pentru toate tipurile de unghii. Sunt indicate doar pentru uz profesional. De asemenea, tot pentru uz profesional sunt si aceste variante: Capsule Competion Naturale si  Capsule Competion French;
  • Pentru a fixa aceste capsule ai nevoie de un Glue transparent, special pentru aceste produse si de solutia pentru dizolvarea acestora.

 

Melkior Professional iti pune la dispozitie o gama larga de produse de calitate superioara, care au la baza cele mai bune ingrediente pentru a obtine o manichiura spectaculoasa!

 

Claudia Balan

Nail Artist Melkior