Sprancene dese si frumoase cu doua produse de la Melkior: creion cu pensula si paleta cu fard de sprancene!

 

 

De multe ori nu suntem multumite de forma sprancenelor noastre, de grosimea sau de lungimea lor, de contur sau de culoare. Sprancenele corect pensate si ajutate putin prin machiaj, iti pot schimba foarte mult infatisarea.

In acest articol, vei invata cum sa iti conturezi corect sprancenele, folosind creionul cu pensula si paleta cu fard de sprancene, astfel incat sa obtii cu usurinta un look natural. 

 

Primul pas spre o ingrijire adecvata este un pensat potrivit formei fetei si a ochilor, iar pentru acest lucru se recomanda sa apelezi la specialistii din domeniu.

 

Pentru retus putem sa folosim creionul cu pensula sau putem sa incercam un fard de sprancene sub forma de pudra compacta. Afla care sunt caracteristicile fiecaruia si alege varianta care te avantajeaza mai mult.

Creion cu pensula pentru sprancene

 

Acest produs este foarte precis, usor de aplicat si de intins, de aceea este o varianta la indemana de a defini sprancenele. Formula speciala confera un aspect mat care te ajuta sa obtii sprancene definite si impecabile.

 

Cum se foloseste?

Se aplica creionul direct pe spranceana, redesenand sprancenele fir cu fir, fara a apasa pe mina. Apoi, se distribuie culoarea uniform cu ajutorul pensulei oblice cu care este prevazut.

 

Paleta cu fard de sprancene

 

Pentru un un look cat mai natural si fin, opteaza pentru un fard de sprancene putin mai deschis decat culoarea naturala a sprancenelor tale.

Melkior iti recomanda o paleta ce contine 3 culori de fard de sprancene sub forma de pudra compacta care se folosesc pentru a corecta, contura sau defini forma naturala a spancenelor.

 

Cum se foloseste?

Folosind o pensula oblica, se ia cate putin fard de sprancene si se traseaza liniile exterioare sprancenelor, apoi cu miscari usoare se umple spatiile goale.

 

Experimenteaza si alege ce ti se potriveste!