Astazi va propun sa mergem impreuna intr-o calatorie cromatica estivala. Pornim de la curcubeul zilelor de vara si desenam un arc multicolor al cosmeticelor tocmai bune de folosit in acest sezon.

 

 

ROSU

 

Si incepem cu ispititorul rosu! O intreaga colectie de lacuri de unghii in tonuri de la cele mai indraznete la cele mai sexy si sofisticate: Attraction Fatale, Anytime Red, Red Kiss, Pure Seduction, Sweet Coral, Chic Chic, Flash Party, Delicate, Red Star, Too Much, Jasper, Vegas Red, London Red, Milano Red, Tokyo Red, Paris Red, Havana Red. In plus, daca vrei sa-ti infrumusetezi manichiura, poti alege paiete pentru unghii Red.

 

Pentru machiajul ochilor, poti folosi fardul de pleoape Coral, dar si varianta Fuchia, iar pentru buze, poti aplica cele mai seducatoare nuante de rujuri care fac parte din gama rosu: Le Rouge, Fire, Cardinal Red, Sweet Smile, Fleureter, Cosmopolitan Red. Iar pentru luciu de buze gama cuprinde tonuri de Cayenne si Sorbet. Din trusa de produse cosmetice nu trebuie sa lipseasca creionul de buze Red.

 

ORANJ

 

Am ajuns la provocatorul oranj! Poti adauga in trusa ta de cosmetice un lac de unghii Orange Flavour si Pink Cocktail, iar pentru o manichiura cu gel UV cere la salon una din urmatoarele nuante: Orange, Neon Orange sau Shinny Coral. Daca vrei o manichiura cu acril, alege nuanta Mango. Pentru pleoape, ai la dispozitie o nuanta seducatoare de fard de pleoape Orange, iar pentru machiajul buzelor incearca in aceasta vara nuanta de ruj Sweet Orange si luciul de buze Coral Crush.

 

GALBEN

 

Si a venit randul produselor cosmetice in tonuri solare! Poti folosi un lac de unghii Pineapple, iar pentru decorarea lor ai la dispozitie o capsula de paiete pentru unghii Golden. La salon poti incerca manichiura cu gel UV in nuanta estivala Neon Yellow sau manichiura cu acril in nuanta Lemon. Pentru un aspect sanatos si natural al unghiilor si cuticulelor poti folosi un produs pe baza de vitamine, ulei de jojoba cu parfum de lamaie: ulei pentru unghii si cuticule. Pleoapele pot capata stralucire si luminozitate solara folosind fardul de pleoape Gold Rush, dar si nuanta Sun Flower.

 

VERDE

 

Acum e momentul nuantelor vegetatiei proaspete de vara! Ai la alegere un lac de unghii Green Coat, Ancient Green, Lime, Vertigo, Green Infusion. Acum este momentul ca la salon sa incerci manichiura cu gel UV in nuanta estivala Neon Green sau manichiura cu acril in nuanta Watermellon. Pentru machiajul ochilor poti folosi produse cosmetice intr-o nuanta satinata Metallic Green sau una mata Citronelle ori Alien. De asemenea, din trusa ta de machiaj nu trebuie sa lipseasca un corector de ten bun, iar Green este perfect pentru iluminare.

 

ALBASTRU

 

Din colectia noastra nu lipsesc tonurile marine! Iata propunerile cromatice din care poti alege un lac de unghii Blue Royal, Electric Nights sau Belle Epoque, iar pentru infrumusetarea unghiilor poti alege din gama de paiete Bright Blue, Blue Green si Dark Green. Pentru machiajul ochilor ai la dispozitie creionul de ochi Albastru, dar poti incerca si Turquise, iar pentru ocazii speciale mizeaza pe genele false Blue Look. Uite cat de bogata este gama de fard de pleoape pentru aceasta culoare: Blue Lagoon, Electric Blue, Blue Nights, Olympian Blue, Air Blue. Iar pentru un machiaj modern al buzelor incearca nuanta Ozone.

 

INDIGO

 

Oscilam cu indrazneala intre albastru si violet! Renuntam pentru moment la nuantele romantice si diafane facand loc unei culori puternice! Poti alege un lac de unghii Blue Storm sau Sexy Rich, iar pentru infrumusetarea manichiurii ai la dispozitie decorurile adezive cu motive florale. Unghiile tale se pot baza in aceasta vara pe cocktailul cu vitamine, un produs ideal pentru unghii uscate si deshidratate. Iar la salon poti cere o manichiura cu gel UV in nuanta Electric Blue. De asemenea, pentru machiajul buzelor ai acum la dispozitie seducatorul ruj Coquette.

 

VIOLET

 

Provocare deplina cu violet!  Acum este momentul sa alegi un lac de unghii Daek Storm, Disco Power, Purple Stone, Super Nova sau Gravity. Doua nuante de paiete pentru unghii te vor ajuta sa-ti decorezi manichiura: Blue Purple si Purple. Pentru machiajul ochilor hotaraste-te la produse cosmetice Melkior cu urmatoarele nuante: Violette, Purple Haze, Prune, Iris, Lavender. Nuanta Wild Berry e cea mai potrivita pentru buze, desi poti alege si rujul Bisou.

 

Florina Morareanu

Make-up Artist Melkior