Ziua nuntii este una dintre cele mai importante zile din viata noastra si ne dorim ca totul sa fie perfect pana la cel mai mic detaliu.

Manichiura este un punct forte al frumusetii miresei, caci mainile sunt mereu in atentia celor din jur, ele tin buchetul si, de asemenea, sunt privite  cand mirele aseaza delicat verigheta pe degetul inelar.

La fel ca si bijuteriile, unghiile au devenit o noua forma de accesoriu, disponibil oricarui tip de personalitate sau activitate. Aceste delicate si unice opere de arta vor da un plus de stralucire oricarei tinute festive, mai ales mireselor. Detaliile fac diferenta! Fiecare amanunt, punct de culoare si fiecare forma contribuie la crearea imaginii de ansamblu a miresei.

Ce va propun? Mai intai trebuie sa va alegeti lungimea si forma unghiilor dupa care sa va ganditi la culoarea ojei. Majoritatea femeilor aleg clasica manichiura french cu tonuri romantice de alb si rose, dar sunt si mirese mai nonconformiste care aleg  pentru aceasta zi importanta nuante de rosu, grena sau chiar violet. Nu lipsesc nici tonurile de auriu , argintiu, bronz.

Este bine sa alegeti nuanta ojei in functie de culorile bijuteriilor sau ale florilor din buchet. De exemplu, poate fi o oja lucioasa vintage beige , oja perlata sensuel , oja perlata shimmer rose.

Daca natura nu v-a dotat cu unghii frumoase sau atunci cand voua vi se par a nu fi frumoase, acum aveti la dispozitie varianta alegerii manichiurii cu aplicatii de gel UV sau aplicatii de rasina acrilica ; apelati la un specialist sau la un salon si totul o sa fie perfect.

Si daca va ganditi sa reziste mai multe zile oja pe unghii, poate plecati imediat dupa nunta in vacanta sau in luna de miere, puteti apela la manichiura cu oja semipermanenta care rezista impecabil 2 saptamani.

Manichiura miresei poate fi inobilata cu diferite accesorii precum paiete pentru unghii , strass Swarovski sau diferite modele de decoruri adezive

Lacramioara Enache
Nail Artist Melkior