Indiferent de forma si lungimea rochiei de mireasa sau de coafura, machiajul miresei trebuie sa fie expresia feminitatii. Alege pentru cea mai frumoasa zi din viata ta un machiaj profesional care sa-ti puna in valoare trasaturile chipului si stralucirea din privire. Iata 10 sfaturi utile care sa te ajute sa arati senzational in ziua nuntii.

 

1. Daca nu ai acordat pana in acest moment suficienta atentie ingrijirii tenului, acum este cazul sa iti rasfeti pielea. Pregateste-ti tenul apeland la tratamente pentru luminozitate, hidratare si tonifiere. Un machiaj perfect incepe cu un ten impecabil.

 

2. Daca ai ales sa apelezi la un specialist pentru machiajul din ziua nuntii, este important sa stabilesti o proba de machiaj. Astfel, vei evita eventualele neintelegeri, iar rezultatul final va fi cel pe care l-ai visat.

 

3. Un machiaj realizat de un make-up artist iti va pune trasaturile in evidenta, oferindu-ti garantia ca vei arata impecabil pe tot parcursul zilei. Multe mirese, din dorinta de a fi perfecte, au tendinta de a exagera cu cantitatile de produse de make-up.

 

4. Tenul neted, cu un aspect satinat, va fi punctul de start al unui machiaj de mireasa. Foloseste un fond de ten potrivit tenului tau si intinde-l foarte bine, astfel incat sa nu creezi efect de masca. De asemenea, aplica un corector in ton cu nuanta pielii tale. La final, fixeaza machiajul cu o pudra translucida.

 

5. Pastreaza zona T mata. Foloseste o baza pentru machiaj cu efect mat.

 

6. Daca nu stii ce machiaj de nunta ti se potriveste, nu este momentul sa experimentezi! In ziua nuntii alege sa porti un machiaj clasic, in culori neutre, care sa iti puna in evidenta trasaturile naturale.

 

7. Evita fardurile si texturile cremoase, daca vrei sa ai un machiaj rezistent. Alege o paleta de farduri in texturi mate. Poti contura baza genelor cu ajutorul unui creion de ochi sau a unui eyeliner.

 

8. Genele false sunt optionale, insa mascara waterproof este obligatorie!

 

9. Buzele in tonuri de roz, piersica, trandafiriu sau pruna sunt o alegere potrivita pentru o mireasa, fie ca alegem unruj mat sau un luciu de buze.

 

10. Pregateste un portfard care sa contina produsele cosmetice necesare pentru mici retusuri (de exemplu, pudra, gloss, ruj, demachiant, bureti).

 

Nu-mi ramane altceva de adaugat decat ca iti doresc sa fii frumoasa si sa ai parte de o nunta de basm!

 

Zsuzsa Hidi

Make-up Artist Melkior