Ce accesorii folositi pentru manichiura?

Accesoriile pentru manichiura sunt intotdeauna utile si necesare atat in saloane, cat si acasa.

Pompa menda

Un produs foarte util pentru manichiura este pompa menda in care putem pune un dizolvant fara acetona sau removerul pentru oja semipermanenta. Pompa are un sistem de inchidere pentru a nu se evapora continutul. Discheta se imbiba cu dizolvant sau remover, atat cat avem nevoie, doar prin apasare de 2-3 ori fara a se pierde solutie si fara sa se scurge pe degetele noastre.

Comprese pentru manichiura

Impreuna cu pompa menda sunt foarte utile compresele pentru manichiura care sunt foarte practice atat pentru indepartarea culorii de pe unghii, cat si a ojei semipermanente. Nu lasa scame pe suprafata unghiilor.

Bol pentru manichiura

Bolul pentru manichiura este un produs necesar pentru o manichiura relaxanta  si frumoasa. In apa calda se poate pune o pastila efervescenta care inmoaie foarte bine cuticulele, dar care si hidrateaza in acelasi timp.

Creion corector pentru oja

Un alt accesoriu foarte necesar pentru o manichiura reusita este creionul  corector pentru oja care ne ajuta sa facem un contur perfect al ojei pe unghii. Cand varfurile lui se tocesc, avem la dispozitie rezervele.

Folie de aluminiu pentru unghii

Profesionistii au nevoie si de folie de aluminiu pentru unghii , utila pentru indepartarea ojei semipermanente de pe unghii. Se gaseste si in varianta de folie cu compresa integrata care asigura un confort sporit.

Platou pentru inmuierea unghiilor

Pentru indepartarea rasinei sau a capsulelor de pe unghii putem folosi un platou pentru inmuierea unghiilor. Este o modalitate foarte practica si ergonomica de a inmuia toate degetele in acelasi timp

Claudia Balan
Nail Artist Melkior