Poarta un machiaj minimalist in aceasta primavara!

Odata cu venirea primaverii, machiajul trebuie sa prinda viata fara a se pune accent pe toate trasaturile. Daca vrei sa arati impecabil in orice moment al zilei, trebuie sa iti indrepti atentia mai intai catre ingrijirea pielii, care trebuie sa fie neteda si fara imperfectiuni pentru ca produsele de machiaj sa se aseze perfect. Iata cateva sugestii utile:

Pentru un ten cu aspect fresh, foloseste in zona pometilor o pudra bronzata. La Melkior vei gasi pudra mozaic, irizata sau bronzanta. Tu o alegi pe cea care ti se potriveste cel mai bine.

Alege un machiaj minimalist care sa puna accent fie pe zona buzelor, fie pe cea a ochilor. Cele mai potrivite farduri de pleoape ale sezonului sunt nuantele pastelate, cum ar fi: piersic, roz, bej, crem si nuante de maro. In topul preferintelor marilor designeri sunt liniile grafice, trasate cu ajutorul tusurilor lichide sau compacte. De asemenea, aspectul sprancenelor tale este foarte important, indiferent daca realizezi un machiaj natural de zi sau unul de seara. Foloseste intotdeauna produse de calitate daca vrei un aspect profesional!

O primavara stralucitoare n-ar fi completa fara un machiaj al buzelor care te indeamna la sarutari dulci. Asadar, Melkior iti propune doua tipuri de rujuri: ruj shiny cu un aspect lucios si hidratant si un ruj mat in culori opace dar intens pigmentate.

Va dorim o primavara frumoasa!

Zsuzsa Hidi