Stiati ca…
numele „valentin” provine din verbul latin „valere” care inseamna „a fi puternic, a fi sanatos”? Este folosit si in variantele: Valeriu, Vali, Valentino, Tino, Valentiana, Valina, Valerica, Tina.
…pe data de 10 februarie ortodocsii o sarbatoresc pe Sf. Valentina? Iar pe 24 februarie este sarbatorit Dragobetele, fiul Babei Dochia, moment care marcheaza inceputul primaverii, ziua cand natura se trezeste din hibernare.
Sfantul Valentin a fost un vestit medic din Roma in perioada imparatului Claudiu al II-lea, cel care le-a interzis soldatilor sa se casatoreasca fiindca nu mai dadeau randament in batalii? Sub binecuvantarea Sf. Valentin, tinerii se casatoreau in secret. In Roma antica, pe 14 februarie era sarbatoarea Lupercalia in onoarea a doi zei romani, Juno si Pan.
… de Valentine’s Day indragostitii isi trimit mesaje de iubire prin intermediul unor felicitari speciale cu dedicatii numite «valentine»? Ideea a aparut in 1780 in Germania unde cartile postale erau numite “cartile prieteniei”.

Si acum va prezint o lista cu produse cosmetice tocmai bune pentru un machiaj festiv de Ziua Indragostitilor.

Share your Love
Noua colectie de rujuri “Share your Love” creata de Melkior contine 3 nuante seducatoare: Moon Kiss, Silent Space, Infinity. Sunt rujuri cu acoperire mare, intens pigmentate, care prezinta o aplicare usoara si omogena, nu usuca buzele, au un finish satinat. Nu migreaza si rezista in timp. Pot fi aplicate ca atare direct pe buze sau pot fi aplicate cu ajutorul unei pensule pentru buze. Iar Lovely Pink este o nuanta adorabila pentru aceasta perioada!

Buze voluptoase
Melkior a creat pentru Luciu de buze 9 tonuri: Clear, Coral Crush, Cayenne, Fusion, Quartz Pink, Nude, Sorbet, Summer Party, Whisper. Sunt culori luminoase si stralucitoare pentru buze voluptuoase, fara senzatie lipicioasa. Textura este usoara si confortabila. Contine pensula pentru o aplicare usoara.

Redesenarea buzelor
Prezinta culoare intensa, acoperire excelenta, conturare precisa si compatibilitate excelenta cu pielea. Este Creion contur buze de la Melkior care are o formula extra soft care se aplica fin si usor pe buze. Este rezistent la apa, nu se intinde, rezista mai mult de 4 ore. Poate fi aplicat direct pe buze, redesenand buzele sau conturand forma naturala a buzelor sau poate fi aplicat pe mana si cu ajutorul unei pensule pentru buze.

Lovely Eyes
Genele false cu banda pot fi din par natural sau din par sintetic. Ele adauga densitate genelor naturale pe toata lungimea lor. Melkior a creat si Gene false individuale care umplu spatiile dintre gene oferind un aspect frumos si natural ochilor. Azi poti folosi Lovely Eyes!

Smokey Eyes
Noua paleta Smokey Eyes creata de Melkior contine 3 farduri mate de pleoape in culori foarte pigmentate, care asigura acoperire foarte mare si rezistenta in timp. Se aplica uniform si prezinta aderenta buna. Fardul poate fi aplicat umed sau uscat in functie de efectul dorit. Se aplica cu ajutorul pensulei pentru fard cu care este prevazuta paleta.

Pleoape Lilith
Respectand tendinta cromatica a acestui an (Marsala este culoarea anului stabilita de Pantone), Melkior a creat noul Fard de pleoape mat Lilith. Adera foarte bine la piele, asigura acoperire foarte mare, se aplica uniform, are o textura foarte pigmentata si rezista in timp. Se aplica pe pleoape cu ajutorul pensulelor speciale.

Classic Red
Paris Red, London Red, Milano Red, Tokyo Red, Vegas Red, Havana Red – sunt cele sase nuante de oja din noua colectie Melkior. Asortate cu cel mai sexy ruj care se poarta in orice sezon – Le Rouge de la Melkior!

Decor adeziv pentru unghii
Iata o gama de Decoruri adezive pentru unghii perfecta pentru ziua indragostitilor! Vesele, colorate, cu inimioare. Cum se folosesc? Desprinde decorul, usor, cu o penseta; aplica decorul pe unghia cu oja, gel sau rasina sau chiar si pe unghia naturala; apasa cu blandete pentru a se lipi bine; aplica un strat de top coat. Alege modelul preferat!

Ligia Istrate
Make-up Artist Melkior