Orice femeie isi doreste buze frumoase care sa-i dezvaluie un zambet fermecator!  In sezonul rece, de multe ori buzele sunt uscate si crapate, iar aplicarea rujului devine o problema, plus ca nu rezista cat trebuie pe ele. Iata un produs miraculos care te scoate din incurcatura, buzele devenind moi si catifelate, o adevarata baza de protectie cu rol hranitor si hidratant.

Ce este Creionul exfoliant pentru buze?
Creionul exfoliant pentru buze este o baza de protectie si exfoliant in acelasi timp. Are un aspect transparent si este potrivit ca baza de protectie pentru ruj. Efectul? Buzele devin moi si catifelate datorita exfolierii blande. Merita sa folosesti acest produs cosmetic pentru ca protejeaza pielea, avand rol hranitor si hidratant.

Cum se foloseste?
Se aplica cu varful creionului pe buze si se intinde cu degetul. Nu este necesara indepartarea produsului deoarece particulele exfoliante se dizolva complet. Atentie! Dupa utilizare, capacul se va fixa foarte bine pentru a se evita evaporarea substantelor volatile.     

Pe ce se bazeaza formula creionului exfoliant?
Creionul exfoliant pentru buze are o formula pe baza de ceara. De asemenea, contine ulei de jojoba si ingredienti care asigura hidratarea. Nu contine uleiuri minerale si conservanti, dar contine particule exfoliante.

De ce merita sa-l alegem?
Buzele devin moi si catifelate datorita exfolierii blande. Este hranitor si hidratant. Este baza de protectie si exfoliant in acelasi timp. 

Larisa Codrea

Make-up Artist Melkior