Vrei un make-up imecabil? O privire expresiva si seducatoare? Atunci trebuie sa ai in vedere si genele. Precis iti place sa ai gene lungi, frumoase, arcuite, bogate. Ei bine, atunci cand nu beneficiezi de aceste atribute, poti apela la cateva trucuri de machiaj. Iata o lista a produselor de infrumusetare a genelor.

ONDULATOR GENE

Este un ondulator metalic pentru gene creat special pentru a curba fiecare geana uniform si a conferi volum extrem. Acest ondulator de gene se prezinta ca un produs ergonomic si usor de folosit. Cum se foloseste? Se curbeaza genele inaintea aplicarii mascarei. Se tine ondulatorul deschis, se strang usor genele intre clesti pentru cateva secunde dupa care se deschide usor. Pentru rezultate bune se repeta operatiunea. La final se poate aplica mascara.

GENE FALSE

Genele false banda adauga densitate genelor naturale pe toata lungimea lor. Inaintea de aplicarea genelor false, care se va face intotdeauna la finalul machiajului ochilor, trasati o linie estompata neagra la baza genelor ca si baza pentru aplicarea acestora. Nu aplicati niciodata adezivul direct pe pleoape, este iritant pentru ochi. In cazul contactului de ochi, clatiti cu apa din abundenta si consultati medicul. In afara de modelele gene false banda din par natural, poti folosi si gene false din par sintetic cu banda. De asemenea, pentru machiajul estetic puteti apela si la genele false individuale care au rolul de a umple spatiile dintre gene, oferind un aspect frumos si natural ochilor

ADEZIV PENTRE GENE FALSE

Isi schimba repede consistenta din lichid in vascos la contactul cu aerul, permitand astfel o aplicare rapida si sigura. Acest adeziv pentru gene false devine transparent pe pleoape. Exista in varianta negru. Cum se aplica? Aplicati o linie subtire de-a lungul benzii genelor false (niciodata nu aplicati pe genele naturale). Lasati timp de 30 de secunde sau pana devine vascos. Centrati genele aproape de baza genelor voastre naturale si apasati capetele. Pentru a le indeparta - dezlipiti genele pornind din coltul exterior spre cel interior.

EYELINER   

Acest tus de ochi se usuca rapid, prezinta culoare intensa si un aspect mat. Melkior a creat un eyeliner foarte rezistent la transfer, rezista toata ziua (peste 10 ore). Nu se intinde. Formula este potrivita pentru ochi foarte sensibili. Se aplica pe pleoapa exterioara a ochiului. Pentru o linie precisa se traseaza, prin tapotare, linii succesive si mici, de la coltul extern spre jumatatea ochiului si apoi de la coltul intern catre jumatatea ochiului.

TUS SEMIPERMANENT PENTRU OCHI

Se bazeaza pe o formula rezistenta la transfer, rezista pana la 24 de ore. Nu se intinde. Se aplica dupa ce tenul a fost demachiat foarte bine pentru a elimina impuritatile si orice urma de sebuum. Se aplica inainte de a folosi fardul de pleoape. Tusul se indeparteaza cu demachiant si cu apa calduta. Rezistenta tusului depinde de tipul de ten pe care il aveti, de aceea la un ten gras, uneori, este necesara reaplicarea tusului. Se gaseste in varianta tus semipermanent slim, dar si un varianta tus semipermanent jumbo, caz in care se aplica dupa ce tenul a fost demachiat foarte bine pentru a elimina impuritatile si orice urma de sebuum. Se aplica inainte de a folosi fardul de pleoape; asteptati 30 de secunde pentru ca tusul sa se usuce.

MASCARA   

Mascara extra volum este un produs cosmetic care confera volum, separa genele, hidrateaza, nu curge si rezista la umiditate chiar daca nu este o formula waterproof. Mascara extra volum se aplica in 2 straturi, prin miscari de zig-zag, pentru a separa foarte bine genele si pentru a ajunge cu produsul pana la baza genelor. Acum ai la dispozitie si Mascara Panoramic 4 in 1, un produs revolutionar bazat pe o formula ce contine ceara din orez, rasini naturale si ulei de palmier.

Florina Morareanu
Make-up Artist Melkior