{img_40}Ai aflat care este culoarea anului 2015? Institutul Pantone a stabilit ca Marsala e in voga acum. Este o nuanta asemanatoare cu burgundi, rosu bordo, caramiziu, cu accente maronii, cu irizatii de visina putreda. De fapt, se inspira din celebrul vin rosu din regiunea siciliana Marsala. Culoarea e la moda atat in domeniul decoratiunilor interioare, cat si la capitolul piese vestimentare si machiaje. E si preferata ta?

FARD DE PLEOAPE
Asigura acoperire foarte mare, rezista in timp, se aplica uniform si are aderenta buna. Se aplica pe pleoape cu ajutorul pensulelor speciale. Pentru un look intens sau dramatic se aplica umed. Poti alege varianta de fard de pleoape sidefat Purple Haze sau varianta de fard de pleoape mat Red Leaf.

CREION DE OCHI KHOL
Prezinta un nivel ridicat de precizie, culoare intensa si are o mina moale. Este rezistent la transfer, are compatibilitate excelenta cu pielea si prezinta acoperire uniforma. Rezistenta mare pe partea umeda. Acest creion de ochi Khol se poate aplica direct pe pleoapa superioara, inferioara si in interiorul ochilor sau se poate aplica pe mana si cu ajutorul unei pensule se va aplica pe pleoape in functie de efectul dorit. 

LUCIU DE BUZE
Luciul de buze Melkior asigura buze voluptuoase fara senzatie lipicioasa. Se bazeaza pe o textura usoara si confortabila. Contine pensula pentru o aplicare usoara.

RUJ CLASIC
Melkior a creat un ruj cu acoperire mare, intens pigmentat, care prezinta o aplicare usoara si omogena, nu usuca buzele, are un finish satinat - matasos, matifiant. Nu migreaza si rezista in timp. Poate fi aplicat ca atare direct pe buze sau poate fi aplicat cu ajutorul unei pensule pentru buze. Pentru o rezistenta mai mare si pentru un aspect bine definit este recomandata folosirea unui contur de buze inainte de aplicarea rujului. Pentru un aspect impecabil este necesara hidratarea buzelor si se recomanda efectuarea unui peeling delicat in prealabil. 

LAC DE UNGHII
Lacul de unghii Melkior este rezistent, prezinta acoperire foarte buna, se usuca rapid. Cum se aplica? Se degreseaza unghia foarte bine cu degresant, se aplica Sticky Base Coat pentru protectia unghiei, se aplica oja Melkior aleasa, in doua straturi; apoi se aplica Shiny Top Coat pentru a accentua luciul si a da rezistenta ojei, iar la final se aplica Acceleratorul de uscare pentru a grabi uscarea. Incearca oja lucioasa Havana Red sau nuanta Melkior Jupiter.

Ligia Istrate
Make-up Artist Melkior