Aveti unghiile ingalbenite si matuite? Va roadeti unghiile si nu stiti cum sa scapati de acest obicei? Unghiile voastre sunt uscate si deshidratate? Sau sunt moi, subtiri, deteriorate si exfoliate? Stiti ce puteti folosi pentru luciul natural al unghiilor? Ati aflat ce e util pentru incetinirea cresterii cuticulelor? Dar pentru hidratarea lor? Azi va ofer raspunsul la toate aceste intrebari: Melkior a creat 10 Tratamente pentru unghii. Alegeti-l pe cel potrivit si folositi-l in 2015 pentru a avea unghii frumoase si sanatoase.

LAC PENTRU UNGHII INGALBENITE
Este special creat pentru unghii ingalbenite si matuite. Intinereste aspectul unghiei, redandu-i culoarea naturala. Se bazeaza pe o formula speciala anti-ingalbenire ce ofera un efect optic de albire. Prezinta finish lucios.

LAC DE BAZA STOP UNGHII ROASE
Protejeaza unghia si pune capat obiceiului de a roade unghiile si cuticulele, lasand un gust amar, care persista. Permite unghiei sa-si recapete aspectul frumos. Contine Vitaminele A, E si F.

LAC DE BAZA CU CAVIAR
Confera un aspect natural unghiei. Protejeaza unghia si previne patarea ei. Prelungeste rezistenta lacului de unghii. Se bazeaza pe o formula care contine extract de caviar.

COCKTAIL VITAMINE PENTRU UNGHII
Se poate utiliza ca Base coat si scade riscul patarii unghiei. Este ideal pentru unghii uscate si deshidratate. Contine 5 vitamine (C, A, E, F si B5). De asemenea, contine 5 uleiuri din extracte vegetale (aloe vera, jojoba, camelie, lamaie, samburi de strugure).

INTARITOR PENTRU UNGHII CU CALCIU
Intareste si trateaza unghiile moi, deteriorate si exfoliate. Asigura o pelicula protectoare care permite unghiei sa creasca normal, fara a se rupe. Se bazeaza pe o formula imbogatit cu calciu.

INTARITOR PENTRU UNGHII 2 IN 1
Intareste si trateaza unghiile moi, subtiri si deteriorate. Patrunde in unghii si le face mai solide pentru un rezultat rapid si vizibil. Creeaza un scut anti-soc flexibil si reda flexibilitatea unghiei. Prezinta o formula imbogatita cu biotina, Fier si Zinc.

INTARITOR PENTRU UNGHII EXPRESS
Intareste rapid si trateaza unghiile moi si deteriorate. Patrunde in unghii si le face mai solide rapid si vizibil.

ULEI PENTRU UNGHII SI CUTICULE 3 FAZE
Este un ulei aromatic ce mentine supletea cuticulei si luciul natural al unghiei. Prezinta un parfum placut fructat. Contine ulei de migdale si D-Panthenol. Este puternic hidratant.

ULEI PENTRU UNGHII SI CUTICULE
Confera un aspect sanatos si natural unghiilor si cuticulelor. Este puternic hidratant si prezinta un parfum delicat de lamaie. Contine ulei de Jojoba, lamaie si ulei de migdale. Contine vitaminele A, E si F.

ULEI DE CUTICULE
Uleiul ofera o hidratare profunda a cuticulei. De asemenea, are rolul de a incetini cresterea cuticulei.

Veronica Stan
Nails Artist Melkior