Sarbatorile de iarna ne dau ocazia sa fim de doua ori mai feminine. Un look care transmite eleganta, senzualitate, seductie si stralucire nu poate sa dea niciodata gres. Iata cateva propuneri pentru un machiaj glam si o manichiura festiva! Alege-le pe cele care te fac sa visezi la ce va fi bun in anul ce vine si poarta-le cu stil!

 

Fard de pleoape GOLD

Prezinta o nuanta intensa pentru un look indraznet, cu aspect metalizat. Asigura o acoperire excelenta, rezista in timp, se aplica uniform si are aderenta buna. Se aplica uscat pe pleoape, cu ajutorul pensulelor speciale sau cu degetele. Pentru un look intens sau dramatic, se aplica umed. Poti alege si varianta de Fard de pleoape GOLD RUSH. Foloseste aceste farduri pentru machiaj senzual care atrage priviri!

 

 

Pudra luminoasa MOZAIC WILD FLOWER

Disponibila in 2 nuante luminoase care asigura o acoperire impecabila, pudra luminoasa MOZAIC WILD FLOWER este ideala pentru realizarea unui machiaj, natural si delicat. Poate fi folosita pe umerii pometilor, pe punctul cel mai inalt al sprancenelor, pe puntea nasului si pe Arcul lui Cupidon. Secretul unui machiaj reusit? Pensule machiaj de calitate pe care le poti achizitiona de la Melkior!

 

Pentru un machiaj delicat si natural, pudra se poate aplica uscata, dand astfel un aspect final luminos si transparent. Ca machiajul sa reziste mai mult timp, pudra se poate aplica umeda, obtinandu-se astfel o textura cremoasa. Vei obtine un rezultat spectaculos.

 

Oja PARTY Time

Esti pregatita pentru petrecere? Nu rata noua Oja Party Time creata de Melkior pentru a da culoare si veselie unghiilor tale, care acum sunt gata sa petreaca. Oja asigura acoperire foarte buna, uscare rapida si rezistenta. Distractie placuta!

 

Oja de pictura GOLD

Este prevazuta cu o pensula foarte subtire pentru a crea ornamente cat mai fine, in detaliu.

 

Foi metalizate decor unghii GOLD

Aceste foi metalizate fac parte dintr-un kit unghii MUST HAVE pentru orice femeie moderna. Aceste foi sunt special create pentru decorarea unghiilor cu diferite modele stralucitoare. Sunt ideale chiar si pentru cele mai sofisticate creatii pe unghii.

 

Oja GOLDEN STAR

Vrei sa stralucesti ca un adevarat star? Atunci abordeaza o manichiura pe masura. Foloseste aceasta nuanta de oja rezistenta, ce are o textura asemanatoare cu oja semipermanenta. Se usuca rapid si poate fi folosita si pe unghii cu gel.

 

Paiete pentru unghii GREENISH GOLDEN

Din multitudinea de culori si forme de decoratiuni create pentru unghii, in aceasta perioada a anului se poarta paietele aurii!

 

 

Ligia Istrate

Tehnician Melkior