Te-ai uitat la nenumarate tutoriale, insa nu reusesti inca sa realizezi un machiaj ca la carte? Te ajutam noi – afla din acest articol ce trebuie sa folosesti!

A
APLICATOR PENTRU FARDURI

Este un produs de calitate profesionala care se incarca uniform cu fardul de pleoape si care ajuta la distribuirea sa uniforma pe piele. Este ideal pentru blending.


ASCUTITOARE CREION DE OCHI

Ascutitorile Melkior au o lama de calitate profesionala, rezistenta in timp. De asemenea, au un aspect ergonomic, fiind usor de transportat si de depozitat in trusa de machiaj. Acestea permit o ascutire perfecta a creioanelor cu varful rotunjit.


ADEZIV PENTRU GENE FALSE

Isi schimba repede consistenta din lichid in vascos la contactul cu aerul, permitand astfel o aplicare rapida si sigura. Adezivul devine transparent pe pleoapa.

 

B
BAZA PENTRU FARDUL DE OCHI

 
Matifiaza si netezeste pielea pentru o aplicare mai usoara a fardului de pleoape, creste rezistenta machiajului si intensifica culoarea fardului de pleoape. Se intinde foarte bine pe piele, formand o pelicula fina si impiedicand adunarea fardului in pliul ochiului. Confera un aspect satinat cu efect stralucitor, nu este uleioasa sau lipicioasa si se absoarbe rapid. Prezinta o consistenta cremoasa si catifelata si este usor de aplicat.

 

C
CREION DE OCHI KHOL

Prezinta un nivel ridicat de precizie, asigura o acoperire uniforma, are mina moale, precum si o culoare intensa rezistenta la transfer. Are rezistenta mare pe partea umeda si o compatibilitate excelenta cu pielea. Este disponibil in mai multe nuante: negru, maro, albastru, turcoaz, prune, alb.


CREION DE SPRANCENE MARO CU PENSULA

Secretul unui machiaj impecabil? Creionul de sprancene maro cu pensula! Este foarte precis, fiind usor de aplicat si de intins. Umple si defineste sprancenele, este rezistent pe durata intregii zile, nu este gras si confera un aspect mat.

 

E
EYELINER
Se usuca rapid, are aspect mat, o culoare intensa si este foarte rezistent la transfer. Rezista toata ziua (peste 10 ore), nu se intinde, iar formula este potrivita pentru ochi foarte sensibili (aprobata dermatologic si oftalmologic).

 

F
FARD DE PLEOAPE

Disponibil in mai multe variante: mat, sidefat si metalic. Culorile sunt pigmentate, asigurand o acoperire foarte mare si o aderenta foarte buna la piele. Rezista in timp si se aplica uniform. In gama de farduri Melkior, vei regasi o varietate extrem de mare de culori, inclusiv auriu, argintiu si bronz.

 

G
GENE FALSE

Genele false cu banda pot fi din par natural sau din par sintetic. Ele adauga densitate genelor naturale pe toata lungimea lor, fiind secretul unui machiaj de revista. Melkior a creat si gene false individuale, care umplu spatiile dintre gene, oferind un aspect frumos si natural ochilor.

 

M
MASCARA EXTRA VOLUME

Mascara Extra Volum separa genele, confera volum, hidrateaza, nu curge si rezista la umiditate, chiar daca nu este o formula waterproof. Alaturi de aceasta, vei regasi in catalogul Melkior o multime de alte variante de cea mai buna calitate – descopera toate produsele si alege-l pe cel care ti se potriveste cel mai bine!

 

O
ONDULATOR GENE

Ondulatorul pentru gene este creat special pentru a curba fiecare geana uniform si a conferi volum extrem. Este un produs ergonomic, usor de folosit.

 

P
PALETA FARD SPRANCENE 3 CULORI

Acestea sunt farduri de sprancene sub forma de pudra compacta. Se folosesc pentru a corecta, contura sau defini forma naturala a sprancenelor. Au culori intense si o formula confortabila, catifelata, care nu usuca.


PENSULA PENTRU FARD DE OCHI

Este o pensula de machiaj medie, de calitate profesionala, rezistenta. Se incarca uniform cu produs, care se distribuie astfel uniform pe piele. Este ideala pentru blending, fiind realizata din par de zibelina. Este disponibila atat in varianta mare, cat si mica.


PIEPTAN SI PERIE PENTRU GENE SI SPRANCENE

Pieptanul si peria pentru gene si sprancene este un produs de calitate profesionala, rezistenta, peria fiind realizata din par de porc.

 

T
TUS SEMIPERMANENT PENTRU OCHI

Are o formula rezistenta la transfer, rezista pana la 24 de ore si nu se intinde. Disponibil in doua variante: slim black si jumbo black.