Inca nu ai o baza pentru machiaj in trusa ta de produse cosmetice? Makeup artistii Melkior ne dezvaluie de ce trebuie sa-i acorzi mai multa importanta!

 

Baza de machiaj este un produs cu dublu rol:

  1.        pregateste tenul pentru produsele cosmetice ce urmeaza sa fie aplicate (acestea adera mult mai bine pe fata si au un aspect mai placut, mai natural);
  2.       protejeaza tenul impotriva ingredientelor "nocive" din celelalte produse.

Bazele de machiaj se gasesc in diferite formule si culori. Melkior ti-a pregatit doua formule exceptionale: Luminous si Flawless.

Baza de machiaj "Luminous" este destinata persoanelor cu ten normal/uscat. Hidrateaza si pregateste tenul pentru produsele ce urmeaza a fi aplicate. Uniformizeaza textura tenului si ofera o senzatie de catifelare. Aceasta baza este perfecta pentru lupta impotriva ridurilor si confera tenului o luminozitate naturala. Atenueaza aspectul porilor si al ridurilor fine, facilitand aplicarea fondului de ten.  Este ideala pentru a corecta tenul cu tenta galbuie. Contine SPF30 si are efect antioxidant.

Micropigmentii din aceasta baza reflecta lumina, iluminand tenul obosit si tern. Aceasta poate fi aplicata pe intreaga fata sau pe anumite zone pentru a le sublinia. Tenul devine matasos si, impreuna cu fondul de ten, creeaza un machiaj perfect si de lunga durata. Se aplica dupa crema hidratanta si inainte de fondul de ten. Poate fi aplicata cu ajutorul degetelor sau cu o pensula din fibra sintetica.

Baza de machiaj "Flawless" este potrivita persoanelor cu ten gras/mixt, aceasta avand ca efect nivelarea suprafetei tenului si reglarea excesului de sebum. Daca doresti ca machiajul tau sa aiba un finish mat pe durata intregii zile, aplica aceasta baza inainte de a aplica fondul de ten.

Asigura un efect matifiant si confera tenului un aspect impecabil. Formula sa contine silicon non-toxic ce acopera defectele si imperfeciunile tenului si il pregateste pentru aplicarea machiajului. Acopera porii deschisi, liniile fine si ridurile. Astfel, tenul devine mai catifelat si mai neted, iar machiajul rezista mai mult. Ajuta la aplicarea uniforma a fondului de ten si ii mareste rezistenta. Poate fi aplicat cu ajutorul degetelor sau cu o pensula din fibra sintetica.

Pentru machiajul ochilor este recomandat sa folosesti baza speciala pentru zona ochilor. Aceasta matifiaza si netezeste pielea pentru o aplicare mai usoara a fardului de pleoape, creste rezistenta machiajului si intensifica culoarea fardului de pleoape. Se intinde foarte bine pe piele formand o pelicula fina si impiedicand adunarea fardului in pliul ochiului. Confera un aspect satinat cu efect stralucitor, nu este uleioasa sau lipicioasa si se absoarbe rapid.