Iesi din anonimat! Poarta pe pleoape si unghii farduri metalice si te vei bucura de intreaga atentie a celor din jur. Iata cum sa le integrezi in machiaj!

 

Stralucirea este cuvantul de ordine al acestui sezon. Un look metalic se poarta atat seara, pentru a completa tinutele festive, cat si ziua, pentru o aparitie vibranta. Indrazneste si poarta auriu, argintiu sau bronz pe pleoape si pe unghii!

FARD DE PLEOAPE METALIC

De ce merita sa-l alegi? Pentru un look indraznet, cu aspect metalizat. Asigura acoperire excelenta, rezista in timp, se aplica uniform si are aderenta buna. Se aplica uscat pe pleoape cu ajutorul pensulelor speciale sau cu degetele. Pentru un look intens sau dramatic se aplica umed. Alege una din cele 3 nuante create de Melkior: Silver, Gold, Bronze. 

OJA LUCIOASA ICE TOUCH

De ce merita s-o alegi? Este rezistenta, prezinta acoperire foarte buna, se usuca rapid. Cum se aplica? Se degreseaza unghia foarte bine cu degresant, se aplica Sticky Base Coat pentru protectia unghiei, se aplica oja Melkior aleasa, in doua straturi; apoi se aplica Shiny Top Coat pentru a accentua luciul si a da rezistenta ojei, iar la final se aplica Acceleratorul de uscare pentru a grabi uscarea. Incearca si varianta aurie Golden Star pentru o aparitie de senzatie. 

FOI METALIZATE pentru DECOR UNGHII

De ce merita sa le alegi? Se prezinta sub forma de foi metalizate, delicate, special create pentru decorarea unghiilor tale. Sunt ideale chiar si pentru cele mai sofisticate creatii pe unghii. Exista in doua variante: Silver si Gold.

PAIETE PENTRU UNGHII

De ce merita sa le alegi? Din gama de 14 flacoane cu paiete pentru unghii create de Melkior poti alege: Shining Silver, Bronze, Silver, Greenish Golden, Platinum, Reddish Golden, Golden. Sunt paiete pentru decorarea unghiilor naturale si tehnice. Se presara paietele pe unghie in functie de efectul dorit, dupa care se fixeaza aplicand doua straturi de top coat.