Azi va prezint 5 produse cosmetice bune pentru ingrijirea ochilor. Aflati ce puteti utiliza atunci cand aveti nevoie de un efect de intinerire a pleoapelor si conturului ochilor. Sau ce merita sa folositi pentru ca semnele oboselii sa dispara, iar trasaturile sa fie netezite. Iata cum o privire si un zambet isi pot recapata tineretea lor originala!

APA MICELARA - DEMACHIANT DELICAT PENTRU OCHI SI BUZE
Demachiaza pielea delicat si asigura o toleranta cutanata perfecta deoarece reproduce compozitia naturala a pielii. Apa micelara tonifica si reimprospateaza pielea. Poate fi folosita pentru igiena fetei, buzelor si a conturului ochilor.

DEMACHIANT INSTANT WATERPROOF pentru OCHI SI BUZE
Este o crema ultra-delicata formulata special pentru a indeparta tot make-up-ul de pe ochi si buze instant, lasand aceste zone delicate curate si reimprospatate. Respecta pH-ul lacrimilor si sensibilitatea conturului ochilor. Calmeaza si decongestioneaza pleoapele. Se aplica pe pleoape, gene si buze cu miscari circulare, apoi se indeparteaza cu o discheta demachianta din bumbac inmuiata in apa calduta.

SER TINERETEA PRIVIRII
Acest ser de la Thalion este un tratament intensiv  facut sa reduca lipsa de suplete si cearcanele. Se utilizeaza dimineata, aplicand o cantitate mica conturului ochilor si tapotand usor.

MASCA TINERETE OCHI SI BUZE
Veritabila sursa revitalizanta, acest tratament ultra-fondant ofera o dubla actiune: imediat - de umplere; pe termen lung - de fermitate. Complexul sau marin actioneaza asupra densitatii si regenereaza tesuturile. Rezultatul: semnele oboselii dispar, contururile sunt redefinite, iar trasaturile sunt netezite. O privire si un zambet care isi recapata tineretea lor originala. Utilizare: de 2-3 ori pe saptamana se aplica pe contururile perfect demachiate ale ochilor si buzelor. Se lasa sa actioneze 10-15 min. Se indeparteaza excesul cu o lotiunea tonica delicata.

 

CREMA LIFTING PENTRU OCHI
Acest fluid delicat produce un efect de intinerire dual asupra pleoapelor si conturului ochilor. Are de asemenea un efect de netezire instant si, folosit zilnic, o actiune de catifelare asupra liniilor si ridurilor. Utilizare: dimineata si seara, se aplica o cantitate mica si se maseaza de la exterior la interior.

Ligia Istrate
Tehnician Melkior