In sezonul rece trebuie sa acordam o mare atentie ingrjirii corpului si cu precadere tenului. Iata o lista cu cele mai utile lotiuni tonice si seruri care reimprospateaza si tonifica pielea, care imprima o stare de confort, calmare si catifelare, care ajuta chipul sa para cat mai radios si tanar. Alege preferatul tau!

Ser anti-age
Acest produs are o actiune concentrata tripla: actioneaza ca un scut eficient pentru a proteja celulele impotriva radicalilor liberi; ajuta la imbunatatirea densitatii pielii prin intermediul unui cocktail de ingredienti activi pentru fermitate; netezeste imediat pielea si mentine un efect de lifting vizibil timp indelungat. Fiind un tratament autentic si intensiv anti-imbatranire, serul este absorbit de piele pentru a o face mai neteda, mai radioasa si mai tanara. Se aplica dimineata si seara pe fata si gatul perfect curate, dupa care aplicati crema specifica tenului.

Serum revelator tinerete
Acest elixir anti-imbatranire ofera o a doua tinerete a tenului. Acest ser contine un complex de alge marine, micro-peptide si acid hialuronic care atenueaza liniile fine ale ridurilor. Fata si gatul raman tonifiate avand aspect de catifea. Se aplica pe fata si gat dupa curatarea tenului in prealabil evitand zona ochilor.Pentru rezultate optime, aplicati Iluminatorul Algo`Lift dimineata si Crema Restructuranta Algo`Lift seara.

Ser revitalizant
Acest ser bogat in alge marine este un real tratament SOS pentru pielea sensibila, aducand rapid o stare de confort, catifelare si calmare. Imediat dupa prima aplicare, pielea isi recapata netezimea, confortul si starea de bine datorita acestui concentrat de oligozaharide din alge rosii, protejand pielea de factorii externi daunatori. Se aplica dimineata si seara cu miscari lejere pe pielea fetei si a gatului curatate bine inainte.

Ser face sculptor
Delicat si proaspat, acest ser inmoaie pielea pentru a redefini formele fetei (obrajii, maxilarul si barbia). Conturul fetei este remodelat si arata vizibil mai tanar. Pielea este ferma, ridicata. Se aplica dimineata si seara pe tenul curat si gat, masand delicat cu mainile, de la centrul fetei spre urechi si gat. Trebuie urmat de o crema-tratament adecvata.

Lotiune tonica confort
Este o lotiune tonica delicata, fara alcool, care reimprospateaza si tonifica pielea si inlatura toate resturile laptelui demachiant. Pielea este pregatita pentru a primi la maxim beneficiile tratamentelor ce urmeaza. Se aplica dimineata si seara pe fata si gat, utilizand o discheta demachianta.

Florina Morareanu
Make-up Artist Melkior