Toamna este aici! Afla direct de la specialisti care sunt cele mai HOT tendinte in machiaj! Esti pregatita sa intorci toate privirile din jur?

Minimalism, ochi conturati, focus pe gene, accente metalice, estetica anilor 60’ – sunt cele mai importante tendinte in machiajul sezonului rece din acest an. Afla cum se poate obtine fiecare look si care sunt produsele cosmetice recomandate. Alege-ti stilul potrivit si indrazneste sa-l porti!

Anii 60’

Tendintele in machiaj din acest sezon reflecta o influenta puternica specifica anilor 60’. Se poarta gene false aplicate pe pleoapa inferioara a ochilor pentru o privire accentuata, eyeliner, pliul pleoapei conturat cu tuse grafice (banana deschisa) si buzele in tonuri de nude, beige.

Accente metalice

In aceasta toamna, texturile metalice revin in forta. Avand ca inspiratie anii `70, texturile metalice se regasesc atat in machiajul ochilor, cat si pe buze. Iar manichiura intregeste ansamblul.

Focus pe gene

Genele intens conturate, alungite si cu mult volum, sunt un must-have in machiaj in acest sezon. Fie ca alegi sa iti pui in evidenta genele folosind mascara sau apelezi la ajutorulgenelor false,cu siguranta vei fi in tendinte in aceasta toamna.

Ochi conturati

Machiajul ochilor este extrem de ofertant. Poti alege un machiaj in genul smokey eyes sau poti sa iti pui in evidenta ochii folosind tuse grafice.

Minimalism 

Machiajul tenului continua sa fie unul minimalist. Aspectul pielii trebuie sa fie neted, uniform, cu mici accente de lumina in punctele inalte ale fetei. Se poate aplica un blush intr-o culoare roz/piersica pentru a reda imbujorarea naturala a fetei.