In fiecare anotimp trebuie sa avem grija de corpul nostru, dar cu precadere toamna cand se face trecerea de la caldura si bronzul verii la frigul iernii. Ce trebuie sa facem? In primul rand, sa avem grija de hidratarea corpului, dar sa nu neglijam tonifierea, catifelarea, fermitatea si protejarea pelii. Cosmetica ne ajuta in acest sens punandu-le la dispozitie diferite creme, balsamuri, lapte si tratamente. Alegeti produsul potrivit !

Crema Modelanta pentru Corp

O astfel de crema este creata special sa lupte impotriva depozitelor de grasime si aspectului de portocala a pielii. Prezinta o combinatie activa de plante si extracte marine care actioneaza sinergic: elimina toxinele si depozitele de grasime; activeaza microcirculatia si drenajul in tesuturi; reduce aspectul de portocala si tonifica. Se aplica prin miscari circulare in zonele cu probleme (glezne, abdomen, fese, solduri, coapse).

Balsam Nutritiv Catifelat pentru Corp

Este un concentrat nutritiv si hidratant pentru a lupta eficient pe o perioada indelungata impotriva uscarii cutanate. Un cocktail minunat din uleiuri pretioase si elemente chimice esentiale, tratamentul aduce un confort imediat si de durata. Hraneste si intareste protectia naturala a epidermei datorita amestecului de uleiuri marine, unt de shea si acizi grasi esentiali. Formula pe baza de Vitamina E restructureaza epiderma si imbunatateste coeziunea celulelor pentru a limita deshidratarea, redand astfel elasticitatea. Se utilizeaza zilnic, preferabil dupa baie sau dus, pe o piele curata si uscata.

Tratament pentru un Corp Perfect

Acest tratament zilnic este perfect pentru a mentine o silueta subtire si ferma. Fiind un concentrat de extracte marine, formula sa exclusiva previne acumularea lipidelor, ajuta la eliminarea acestora, stimuleaza microcirculatia sangelui si imbunatateste fermitatea  pielii. Textura sa originala proaspata este special conceputa pentru a fi masata pe piele si a intensifica procesul de modelare corporala. Zi dupa zi, curbele sunt remodelate pentru a se ajunge la o silueta mai tanara si mai ferma. Se aplica dimineata si seara pe pielea curata si uscata, masand mai intai cu ambele maini lateralele genunchiului si efectuand apoi miscari circulare spre varful piciorului; se continua pe toata suprafata coapselor si pe fese; in final se maseaza abdomenul cu miscari circulare largi.

Crema Corp pentru fermitate Intensiva

Are textura cremoasa, parfum delicat si e imbogatita cu ingrediente active tonice, stimuleaza intinerirea pielii si catifeleaza. Ingredientele marine si din plante actioneaza sinergic pentru a imbunatati fermitatea si elasticitatea  pielii. Se aplica zilnic dupa dus cu miscari circulare largi, cu accent pe coapse, fese, abdomen si solduri.

Lapte Matasos pentru Corp

Prima rutina zilnica de frumusete, acest lapte hidrateaza pielea perfect. Contine alge maro care livreaza elementele chimice pretioase si protejeaza pielea. Se aplica zilnic pe tot corpul, dupa dus sau baie.

Ligia Istrate
Tehnician Melkior