Paletele cu mai multe farduri de pleoape create de Melkior sunt solutia perfecta pentru femeile ce doresc sa aiba o trusa de machiaj ordonata si bine pusa la punct.

Chiar daca esti adepta unui singur stil de machiaj sau iti place sa experimentezi, vei putea sa realizezi un machiaj de zi sau de seara avand la dispozitie palete cu trei farduri in texturi mate sau sidefate.

Fardurile se aplica pe pleoape cu ajutorul unei pensule din par natural. Pentru a face trecerea intre culori si a finisa machiajul ochilor este recomandat sa folosim o pensula pentru blending.

Pune-ti in evidenta culoarea ochilor alegand paletele de farduri preferate!

Paletele cu farduri mate au culori foarte pigmentate, asigura acoperire foarte mare, sunt rezistente in timp, se aplica uniform si au aderenta buna. Fardul poate fi aplicat umed sau uscat, in functie de efectul dorit. Se aplica cu ajutorul pensulei pentru fard cu care este prevazuta paleta.

Fardurile sidefate au nuante de galben – tucoaz – albastru, alb – bej – cafeniu, gri – roz – mov. Culorile se pot folosi atat separat, cat si in combinatii cromatice complementare, astfel incat in fiecare zi sa beneficiezi de alt tip de machiaj al ochilor.