Rosul este cea mai reprezentativa culoare pentru acest sezon. Se poarta in toate nuantele cromatice, de la cele mai deschise si delicate tonuri, la cele mai inchise nuante purpurii.

De aceea, Melkior a creat si o colectie speciala! Classic Red cuprinde sase nuante de oja perfecte pentru femeile care vor sa fie seducatoare: Paris Red, London Red, Milano Red, Tokyo Red, Vegas Red, Havana Red. Asorteaza-le cu cel mai sexy ruj care se poarta in sezonul toamna/iarna 2014-2015.

Accepta provocarea zilei si alege-ti produsul care te atrage:

PAIETE RED PENTRU UNGHII

Sunt paiete pentru decorarea unghiilor naturale si tehnice. Cum se folosesc? Presari paietele pe unghie in functie de efectul dorit, dupa care le fixezi aplicand 2 straturi de Top Coat.

RUJ CLASIC CARDINAL RED

Melkior a creat un ruj cu acoperire mare, intens pigmentat, care prezinta o aplicare usoara si omogena. Este delicat cu buzele si are un finish satinat, matasos, matifiant. Nu migreaza si rezista in timp. Poate fi aplicat ca atare direct pe buze sau cu ajutorul unei pensule de machiaj. Pentru o rezistenta mai mare si pentru un aspect bine definit este recomandata folosirea unui contur de buze inainte de aplicarea rujului. Pentru un aspect impecabil este necesara hidratarea buzelor si se recomanda efectuarea unui peeling delicat in prealabil.

FARD PLEOAPE MAT RED LEAF

Asigura o acoperire foarte mare, adera foarte bine la piele si rezista in timp. Se aplica pe pleoape cu ajutorul pensulelor speciale; in functie de efectul dorit, fardurile pot fi aplicate si cu pensula umeda.

CREION CONTUR DE BUZE RED

Prezinta o formula extra soft care se aplica fin si usor pe buze, are culoare intensa si acoperire excelenta. Este rezistent la apa, are compatibilitate excelenta cu pielea, nu se intinde si rezista mai mult de 4 ore. Poate fi aplicat direct pe buze, redesenandu-le sau conturand forma lor naturala sau poate fi aplicat pe mana si folosit cu ajutorul unei pensule de machiaj. Conturul de buze trebuie aplicat pe toata suprafata buzelor, nu doar pe contur. Rujul si conturul nu trebuie sa fie in acelasi ton.

OJA PAIETATA RED STAR

Creata de Melkior, oja paietata este rezistenta, prezinta acoperire foarte buna, se usuca rapid. Cum se aplica? Degreseaza unghia foarte bine si aplica Base Coat pentru protectia unghiei. Continua cu doua straturi de oja si un strat de Top Coat pentru a accentua luciul si a da rezistenta ojei. La final, iti recomandam acceleratorul de uscare pentru a avea unghii perfecte in cel mai scurt timp posibil. Dupa fiecare aplicare se asteapta un minut.

Florina Morareanu

Make-up Artist Melkior