Vopseaua Subtil Creme este o formula cu epalina, un agent activ calmant care promoveaza protectia parului si ofera stralucire. Asigura 100% acoperire pentru parul grizonat, cu rezultate de durata, naturale si indraznete, uniforme de la radacina la varfuri. Formula blanda ofera parului stralucire si nu irita pielea, fiind usor de aplicat si permitand o creativitate nelimitata. Alegeti nuanta preferata dintr-o gama completa de 94 nuante.

Vopseaua fara amoniac este imbogatita cu epalina, un agent calmant care promoveaza protectia parului si ofera stralucire. Asigura acoperire perfecta a parului grizonat, de pana la 70%. Prezinta rezultate fiabile, indraznete si naturale care nu palesc in timp. Permite combinatii cu game largi de pigmenti. Are textura bogata, cremoasa, pentru o perfecta aderenta fata de par in timpul aplicarii. Vopseaua fara amoniac Subtil este disponibila in 22 nuante.

Vopseaua Subtil Meches are o formula cu epalina, un agent activ calmant, care promoveaza protectia parului si ofera stralucire. Asigura 100% acoperire a parului grizonat, cu rezultate fiabile, care nu palesc in timp. Prezinta actiune rapida si eficacitate crescuta. Decolorarea si revopsirea sunt realizate dintr-un pas, ceea ce optimizeaza timpul de asteptare al clientului. Contine o gama larga de pigmenti diferiti si niveluri scazute de amoniac. Are o textura bogata si cremoasa pentru o aderenta perfecta si patrundere in par. Exista o gama completa de 6 nuante baza maro / 7 nuante baza blonda pentru a crea suvite compuse din doua sau trei nuante.

Vopseaua Subtil Gel prezinta 100% acoperire pentru parul grizonat, rezultate naturale, fiabile, care nu palesc in timp. Pentru un look fresh, radiant, cu rezultate uniforme de la radacina la varfuri. Are o formula blanda. Este usor de aplicat, permitand o creativitate nelimitata. Contine pigmenti bogati, de calitate, niveluri scazute de amoniac. Are o textura lichida, sub forma de gel. Exista o gama completa de 57 de nuante.

Vopseaua Subtil Green este o vopsea permanenta, fara amoniac, fara parabeni, cu epalina. Cu ingrediente naturale, obtinute din plante si elemente naturale regenerabile. Deschide pana la 3 tonuri. Asigura acoperire 100% a firelor albe. Pentru tonuri naturale si omogene de la radacina pana la varfuri. Este disponibila in 20 nuante + 4 tonuri pure.

Robert Popovici
Hair Stylist Salon Top Cut – Ambasador Subtil