DECORURI PENTRU UNGHII ADEZIVE 

Cum sta in puterea noastra sa ne simplificam viata, ca si in alte domenii, la manichiura exista  o multitudine de variante pentru a realiza cu usurinta modele spectaculoase intr-un timp scurt.                           
Decorurile pentru unghii pot fi de mai multe tipuri, de aceea le putem pune atat pe oja clasica, pe oja semipermanenta, cat si pe unghiile false.
Unele dintre decorurile de unghii se pot aplica doar cu ajutorul unui instrument metalic sau de lemn. Pentru aplicarea altora trebuie sa folosim apa (se decupeaza decorul dorit, se indeparteza folia protectoare, se pune in apa pentru timp scurt, iar apoi se aplica pe unghie).
Nu toate decorurile de pe piata sunt bune, de aceea atunci cand le alegeti tineti cont de faptul ca adezivul trebuie fie de calitate, iar ele sa fie foarte fine astfel incat manichiura sa arate impecabil.

FOI  METALIZATE    
Daca doriti sa creati un efect metalic puteti folosi o folie metalizata fina , argintie sau aurie: cu un betisor se aplica in locul dorit, iar prin apasare se fixeaza  foarte bine; langa modelul din folie se poate aplica, cu ustensila pentru decoruri, diferite puncte mai mari sau mai mici.
In general, decorurile se pot aplica pe o singura unghie sau pe toate unghiile, uniform sau dupa un model prestabilit, simple sau in combinatii cromatice asortate. Timpul de lucru este scurt, iar manichiura tradeaza imaginatia si fantezia noastra.

STRASS  SWAROVSKI
Melkior prezinta o colectie de strassuri Swarovski pentru unghii care dau o stralucire aparte manichiurii. Puteti crea modele originale cu diferite motive fantezie. Sau lipiti pur si simplu aceste mici bijuterii pe unghii pentru a innobila manichiura. Iata cum se aplica: se aseaza strassul Swarovski pe unghie inainte sa se usuce lacul de unghii ; in acest fel, strassul se va fixa foarte bine pe suprafata unghiei ; apoi se aplica top coat.

Lacramioara Enache
Nail Artist Melkior