Pensula pentru anticearcan (ref. 14118)

Este subtire, plata, compacta, cu varful rotunjit si moale, fiind destinata acoperirii unor zone mai greu accesibile ale fetei. Aceasta pensula de machiaj are firele de par elastice, moi, dar rezistente la deformare.

Pensula pentru fond de ten (ref. 14106)

Este plata, compacta, rotunjita la varf si extrem de flexibila. Fondul de ten se aplica executand miscari scurte inainte - inapoi, pentru a evita ca la final sa obtii un machiaj neuniform, cu dare.

Pensula medie pentru contur si corectii (ref. 14104)

Este o pensula plata, subtire, realizata din par de capra. Fiind taiata oblic, aceasta urmeaza conturul natural al pometilor. Se foloseste prin miscari scurte inainte - inapoi, pentru a contura forma fetei.

Pensula pentru stippling (ref. 14105)

Este o pensula de machiaj multi-functionala cu doua tipuri de fibre (dual-fiber), din par de capra si fibra sintetica. Cu ajutorul ei poti aplica atat produse cosmetice lichide, cat si pulbere. Mai mult, este ideala pentru a obtine rezultate uimitoare in doar cateva miscari de estompare.

Pensula pentru fardul de obraz (ref. 14103)

Este o pensula tesita pentru aplicarea fardului de obraz, fiind realizata din par de capra. Atinge usor varful pometilor cu blush-ul pulbere sau crema si estompeaza catre tample/urechi.

Pensula pentru pudra (ref. 14102)

Este o pensula stufoasa si moale, cu decupaj bont, realizata din par de capra. Pensula pentru pudra serveste la aplicarea, uniformizarea si indepartarea excesului de pudra (compacta sau pulbere) de pe fata. 

Pensula evantai (ref. 14101)

Pensula evantai din par de capra este perfecta pentru aplicarea lejera a pudrei pulbere, dar si pentru eliminarea excesului de fard cazut. In plus, are forma ideala pentru a contura pometii, dar si pentru a-i ilumina.

Pensula kabuki (ref. 14126)

Este o pensula versatila ce poate fi folosita pentru aplicarea pudrei, a fardului de obraz sau a pudrei bronzante; este din par de capra.

Pensula pentru sprancene (ref. 14114)

Se foloseste pentru conturarea sau corectarea sprancenelor. Cu aceasta pensula putem aplica fardul pentru sprancene sau putem estompa creionul pentru sprancene; este din par de zibelina.

Pieptan/perie pentru gene si sprancene (ref. 14115)

Este o pensula cu peri sintetici de o parte si cu dinti metalici de cealalta parte, perfecta pentru a ordona sprancenele, dar si pentru a separa genele.

Aplicator pentru fardul de ochi (ref. 14121)

Este un aplicator pentru machiajul ochilor. Aceasta poate fi folosit pentru aplicarea fardului pe pleoapa mobila. Varful triunghiular permite aplicarea fardului pana in coltul intern al ochilor.

Perie rotunda pentru gene (ref. 14120)

Este o perie cu forma spiralata din par sintetic, ajuta la aplicarea de mascara, dar si la "descurcarea" genelor, inainte sau dupa aplicarea de mascara. Se poate folosi si pentru "pieptanarea" sprancenelor. 

Pensula pentru contur din fibra sintetica

Cu varful ascutit putem  trasa o linie fina de-a lungul genelor, iar cu partea plata putem estompa creionul.

Pensula oblica pentru contur (ref. 14113)

Pensula plata, taiata oblic pentru aplicarea tusului gel sau a fardului pe linia genelor superioare sau inferioare. Creeaza linii perfecte, subtiri sau groase. Este din fibra sintetica.

Pensula mica pentru estompare (ref. 14108)

Aceasta pensula cunoscuta si sub numele de pensula pentru “blending” este folosita pentru estomparea fardului de pleoape. Pensula pentru estompare are o forma rotunda special creata pentru a putea estompa fardul de pleoape cat mai bine. Estomparea fardului de pleoape se realizeaza prin miscari circulare cu cercuri mici inainte si inapoi, in special pe linia pliului pleoapei. Este din par de veverita.

Pensula pentru fardul de pleoape (ref. 14112)

Este o pensula plata, moale, cu decupaj rotund, pentru a aplica fardul pe pleoapa mobila si chiar pe arcade. Fardul de pleoape se aplica prin miscari de tapotare pentru a obtine o aplicare uniforma. Este din par de zibelina.

Pensula pentru buze (ref. 14116)

Avand o forma de "limba de pisica", aceasta pensula este ideala pentru aplicarea rujului si a gloss-ului. Este perfecta pentru conturarea buzelor si pentru aplicarea uniforma si consistenta a culorii. Este din par de capra.