Stiti cum sa alegeti peria potrivita pentru tipul vostru de par? Va intereseaza un model ideal pentru periatul zilnic? Ce folositi pentru descurcarea si netezirea parului? Vreti sa va tapati parul sau sa obtineti carari perfecte? 

Azi aveti raspunsul la toate aceste intrebari. Va propun cateva modele de perii de coafura create de Melkior:

PERIE PADDLE LEMN FAG - PERI NYLON
Este o perie ideala pentru ingrijirea parului datorita proprietatii sale pneumatice. Prezinta baza flexibila din cauciuc care faciliteaza coafarea. Este utila pentru periatul zilnic si coafarea parului de orice lungime. Acest model de perie este perfecta pentru coafarea sau descurcarea parului umed sau uscat. Are peri cu varf rotund care nu smulg parul sau ranesc scalpel. Respecta fibra capilara fara a o agresa.

PERIE LEMN FAG - PERI METALICI
Ideala pentru ingrijirea parului datorita proprietatii sale pneumatic, aceasta perie are o baza flexibila din cauciuc care faciliteaza coafarea. Este indicata pentru periatul, descurcarea si netezirea parului. Prezinta peri metalici cu varf rotund pentru un periaj usor in profunzime.

PERIE LEMN FAG - PERI PORC MISTRET
Prezinta peri cu varf rotund care nu smulg parul sau ranesc scalpul, eliminand impuritatile si praful. Este o perie ideala pentru ingrijirea parului datorita proprietatii sale pneumatice. Are o baza flexibila din cauciuc care faciliteaza coafarea. Prezinta perii metalici si din par de porc mistret, cu varf rotund, de aceea distribuie uleiurile proprii ale scalpului lasand parul matasos si stralucitor.

PERIE STYLING
Melkior a creat o perie ideala pentru coafarea, taparea parului si separarea suvitelor. Are perii din par de porc de mistret care distribuie uleiurile proprii ale scalpului lasand parul matasos si stralucitor. Combinatia de peri mici si mari ajuta la crearea de volum. Varful ascutit al periei separa suvitele si creeaza carari perfecte.

Robert Popovici
Academia de Coafura Melkior