Ca sa obtineti o manichiura perfecta si de durata trebuie sa urmati anumiti pasi. De exemplu, sa aplicati un lac de baza inainte de oja. Sau sa folositi dupa oja un lac protector care asigura unghiilor un aspect final special. Stiati ca puteti folosi un accelerator de uscare a ojei? Sau de cate ori pe saptamana puteti folosi apa emolienta. Iata 9 tratamente utile pentru o manichiura corecta.

DEGRESANT UNGHII
Indeparteaza uleiurile naturale de pe suprafata naturala a unghiei si pregateste unghia naturala pentru aplicarea primului strat de baza. Creste rezistenta lacurilor de unghii. Cum se aplica? Aplicati produsul cu pensula pe toata suprafata unghiei pentru a indeparta uleiurile naturale si alte reziduuri. Se foloseste inainte de aplicarea lacurilor de unghii, a ojei semipermanente sau a unghiilor false. Inainte de aplicarea lacului de unghii lasati degresantul sa se evapore foarte bine.

LAC DE BAZA CU ADERENTA MARE
Este un lac de baza usor lipicios cu aderenta mare care se absoarbe foarte repede in unghie. Creste aderenta lacului de unghii si prelungeste rezistenta lui. Este foarte bun pentru unghiile exfoliate sau casante. Protejeaza unghia naturala de pigmentul puternic al lacului de unghii. Se aplica un singur strat pe unghia naturala degresata in prealabil.

LAC PROTECTOR LUCIOS
Ofera un aspect final foarte lucios. Protejeaza lacul de unghii si prelungeste rezistenta lui. Netezeste imperfectiunile minore de pe suprafata lacului de unghii. Cum se foloseste? Dupa aplicarea ultimului strat de oja, asteptati sa se usuce 1 minut si apoi aplicati Shiny Top Coat. Se aplica un singur strat de Shiny Top Coat. Nu se aplica niciodata pe unghia naturala. Se aplica DOAR peste lacul de unghii/ Base Coat sau direct pe unghiile aplicate cu rasina acrilica sau gel UV pentru a le conferi un luciu mai puternic.

LAC DE BAZA SI PROTECTIE 2 IN 1
Are dubla functie: este lac de baza si lac de protectie in acelasi timp. Folosit ca lac de baza, protejeaza unghia naturala de pigmentul puternic al ojei ; creste aderenta ojei, protejeaza si intareste unghiile, pregateste suprafata unghiei pentru o aplicare optima a ojei. Folosit ca lac de protectie, prelungeste rezistenta ojei conferindu-i un finish stralucitor. Cum se aplica? Se aplica pe unghia curata si uscata; se aplica un strat de «Lac de baza si protectie 2 in 1» pentru a pregati unghia pentru aplicarea ojei; asteptati sa se usuce, apoi aplicati 2 straturi de oja; dupa ce se usuca fiecare strat in parte, aplicati un strat final de Lac de baza si protectie 2 in 1.

TOP COAT ILLUSION
Ofera un aspect final stralucitor si paietat. Are rolul de a proteja lacul de unghii. Prelungeste rezistenta lacului de unghii. Cum se aplica? Dupa ce se aplica ultimul strat de oja, asteptati sa se usuce 1 minut si apoi aplicati «Top Coat Illusion» pentru un efect stralucitor si paietat. Se aplica doar un singur strat.

ACCELERATOR USCARE cu EFECT LUCIOS
Este special creat pentru o uscare mult mai rapida a lacului de unghii. Confera o finisare lucioasa. Se aplica dupa stratul de top coat prin pensulare pe toata suprafata unghiei.

DILUANT PENTRU LAC DE UNGHII
Iata un produs delicat cu unghiile. Este special creat pentru a dilua (fluidiza) lacurile de unghii. Cum se aplica? In functie de cat de vascos este lacul de unghii, turnati cateva picaturi de diluant in sticla pentru a-i reda consistenta ideala. Astfel, veti putea aplica din nou lacul de unghii in straturi subtiri si va veti bucura de o manichiura perfecta si de durata.

APA EMOLIENTA
Inmoaie si pregateste cuticulele pentru a fi inlaturate cu usurinta. Datorita formulei delicate permite folosirea ei si inainte de aplicarea unghiilor false. Are proprietati de calmare si uniformizare. Apa emolienta nu trebuie folosita pe pielea sensibila sau deteriorata si nu trebuie aplicata mai mult de 2 ori pe saptamana.

ULEI DE CUTICULE
Uleiul ofera o hidratare profunda a cuticulei. Incetineste cresterea cuticulei. Se aplica pe conturul cuticulei si se maseaza circular cateva secunde. Pentru o cuticula foarte uscata se aplica seara de seara, iar apoi o singura data pe saptamana pentru intretinere.

Veronica Stan
Nail Artist Melkior