Chiar daca nu recunoastem mereu, prima impresie si aspectul fizic sunt importante, mai ales in randul doamnelor si domnisoarelor.

Alaturi de aspectul parului si machiaj, manichiura este un detaliu de care trebuie sa avem intotdeauna grija. Din fericire, in ziua de astazi exista solutii pentru orice problema. Pentru un par mai bogat folosim mese, pentru machiaj este nevoie de produse cosmetice, iar pentru unghii putem apela cu incredere la manichiura cu gel UV.

Chiar daca nu ai incercat pana acum gelul UV, ai auzit cu siguranta de la cunostinte sau prietene foarte multe povesti pro si contra. De aceea, astazi vreau sa povestim un pic pe aceasta tema.

Aplicarea gelului UV este un proces deloc nociv pentru unghie, daca este realizat de o persoana calificata, care foloseste produse profesionale. Este adevarat ca se zgarie suprafata unghiei cu o pila abraziva, dar foarte putin, la suprafata, dupa care se pune gelul si se fixeaza la lampa UV.

Odata ce vei avea pe unghii gel UV, unghiile tale vor fi mai rezistente. De asemenea, te vei bucura de lungimea pe care o doresti, dar si de un model spectaculos si un luciu deosebit, toate acestea pentru aproximativ trei saptamani. De cate ori nu ti s-a intamplat sa apara ceva neprevazut, o petrecere, o intrunire? Gelul UV este produsul perfect pentru a avea o manichiura impecabila cu orice ocazie!

Sunt multi factori care influenteaza cresterea unghiilor, atat interni, cat si externi. Astfel,  daca nu reusesti sa rezolvi acesta enigma si-ti doresti unghii mai lungi ori un model deosebit, te sfatuiesc sa mergi la salon si sa ceri o manichiura cu gel UV pe capsule, constructie sau unghie naturala. Nu o sa-ti para rau!

Lacramioara Enache

Nail Artist Melkior