Albul nu se demodeaza niciodata, iar in sezonul cald este in atentia noastra atat in vestimentatie, cat si in machiaj. Azi va propun cateva cosmetice bune chiar si pentru nopti albe!

Fard de pleoape White Gold – asigura o acoperire foarte mare, adera foarte bine la piele, rezista in timp si se aplica uniform cu ajutorul unei pensule de machiaj. Daca iti propui sa obtii o culoare mai intensa, fardurile Melkior pot fi aplicate si cu pensula umeda.

Creion de ochi khol Alb – prezinta un nivel ridicat de precizie, are acoperire uniforma, mina este moale si culoarea foarte intensa. Produsul este rezistent la transfer si poate fi folosit cu incredere si pe partea umeda. Adauga-l in trusa de produse cosmetice si nu vei regreta.

Oja White Snow – este rezistenta, asigura o acoperire foarte buna si prezinta uscare rapida. Cum se aplica? Degreseaza unghia foarte bine si aplica Base Coat pentru protectia unghiei. Continua cu doua straturi de oja si un strat de Top Coat pentru a accentua luciul si a da rezistenta ojei. La final, iti recomandam acceleratorul de uscare pentru a avea unghii perfecte in cel mai scurt timp posibil. Dupa fiecare aplicare se asteapta un minut.

Oja de pictura White – prezinta un flacon prevazut cu pensula foarte subtire pentru a realiza pe unghii ornamente cat mai fine, in detaliu. Singurul lucru de care mai ai nevoie este sa-ti pui in aplicare imaginatia.

Cartus de ceara roll-on Zinc Alb – acest tip de ceara este indicat pentru o epilare extra-soft, delicata si nedureroasa. O recomandam persoanelor tinere, aflate la prima eplilare. Se poate utiliza si in cazuri sau tratamente unde epilarea este dificila. Caracteristica esentiala a oxidului de zinc este aceea de calmare a pielii delicate, sensibile.

Florina Morareanu

Make-up Artist Melkior