Paleta multipla de nuante si texturi pe care o gasim la corectorul de ten ne poate pune in dificultate alegerea perfecta! 

- Daca avem un ten acneic sau cuperozic vom opta pentru un corector verde sau unul tip camuflaj.
- Daca tenul este tern sau deja au aparut petele maronii, putem opta pentru o nuanta portocalie aplicata pe zonele afectate.
- Daca tenul este matur, textura corectorului va trebui sa fie fluida.

Incercati texturi cremoase si compacte. Acestea sunt cele mai versatile.
Melkior va propune culorile care pot fi folosite in functie de problema pe care dorim sa o camuflam:
- corectorul de ten Sand va fi folosit pentru pete, imperfectiuni de culoare violet, rosu inchis (vase de sange, sparte, vanatai)
- corectorul de ten Apricot va fi folosit pentru pete, imperfectiuni cu tenta albastruie
- corectorul de ten Beige va fi folosit pentru iluminare
Dupa aplicare se asteapta sa intre in piele, apoi se tapoteaza si se sigileaza cu pudra.
Nu neglijati nici varianta sub forma de creion corector jumbo. Are o formula rezistenta, dupa aplicare nu se strange si nu da senzatia de piele uscata. Prezinta o textura moale, cremoasa si pigmentata. Este usor de intins, asigura acoperire excelenta pentru un aspect final mat, natural. Poate fi folosit pentru camuflarea si iluminarea cearcanelor sau a micilor imperfectiuni de la suprafata pielii. De asemenea, se poate utiliza si pe zona de mucoasa a ochiului pentru a da luminozitate privirii. Se aplica direct pe zona cu probleme si se estompeaza cu ajutorul unei pensule. Se va folosi impreuna cu fondul de ten pentru a obtine un ten perfect.
Truc! Aplicati corectorul pe dosul palmei si asteptati cateva minute. Acesta, in contact cu caldura mainii, va deveni usor mai cremos si astfel aplicarea va fi mult mai facila!

Manuela Gisca
Make-up Artist Melkior