E vara! Deja gandul ne zboara la vacanta, la plajele insorite, la cararile de munte pe unde ne vom plimba...

Cand pregatim bagajul sa nu uitam de trusa de infrumusetare. Ce luam cu noi si ce nu? Tinem cont de tendinte, stim ca se poarta albastru in tonuri de bleu ciel. Si pentru machiaj si pentru manichiura. Alaturi de demachiant, corector, baza de machiaj, fondul de ten, pudra si blush, iata 10 cosmetice care nu trebuie sa-ti lipseasca din trusa de vacanta.

Live Your Dream!

1. Albastru pentru zile senine! Cel mai potrivit fard de pleoape este in nuanta Ciel, o culoare bogata si intensa pentru un look indraznet, cu aspect metalizat. Se aplica uniform si are aderenta buna. Fardul se aplica uscat pe pleoape cu ajutorul pensulelor speciale sau cu degetele. Pentru un look intens sau dramatic se aplica umed.

2. Galben pentru zile insorite! Din paleta de 3 farduri sidefate poti alege galbenul care asigura o acoperire foarte mare si rezistenta in timp. Fardul poate fi aplicat umed sau uscat in functie de efectul dorit. Se aplica cu ajutorul pensulei pentru fard cu care este prevazuta paleta.

3. Albastru fantezie pe pleoape! La orice petrecere care are loc vara poti afisa un look indraznet folosindu-te de genele false. Alege modelele fantezie si nu vei regreta.

4. Soarele la asfintit! Pentru vacanta de vara este bine sa ai in trusa ta un ruj orange. Prezinta acoperire mare, este intens pigmentat, nu usuca buzele, are un finish satinat-matasos, matifiant. Nu migreaza, rezista in timp. Poate fi aplicat ca atare direct pe buze sau poate fi aplicat cu ajutorul unei pensule pentru buze. Pentru o rezistenta mai mare si pentru un aspect bine definit este recomandata folosirea unui contur de buze inainte de aplicarea rujului. Pentru un aspect impecabil este necesara hidratarea buzelor si se recomanda efectuarea unui peeling delicat in prealabil.

5. Luminoase si stralucitoare! Profita de textura usoara si confortabila a tuturor nuantelor de luciu de buze si alege-o pe favorita ta pentru a avea buze voluptoase, stralucitoare, fara senzatie lipicioasa.

6. Albastrul cerului senin! Asigura acoperire uniforma, are o mina moale de culoare intensa si prezinta rezistenta la transfer. Este vorba despre creionul de ochi albastru care are compatibilitate excelenta cu pielea. Se poate aplica direct pe pleoapa superioara, inferioara si in interiorul ochilor sau se poate aplica pe mana si cu ajutorul unei pensule se va aplica pe pleoape in functie de efectul dorit.

7. French Manucure! Orice nuanta din gama ojelor French este perfecta pentru sezonul estival. Sunt produse care acopera bine unghia, prezinta uscare rapida. Iata cum se aplica corect: degresati unghia foarte bine, aplicati Base Coat pentru protectia unghiei, aplicati oja in doua straturi, aplicati Top Coat pentru a accentua luciul si a da rezistenta ojei, aplicati acceleratorul de uscare pentru a grabi uscarea; si nu uitati ca dupa fiecare aplicare se asteapta un minut.

8. Adio imperfectiuni! Din trusa cosmetica nu trebuie sa lipseasca un creion corector . Este rezistent, dupa aplicare nu se strange si nu da senzatia de piele uscata. Modelul jumbo are o textura moale, cremoasa si pigmentata, usor de intins, cu acoperire excelenta dand un aspect final mat, natural. Poate fi folosit pentru camuflarea si iluminarea cearcanelor sau a micilor imperfectiuni de la suprafata pielii. De asemenea, se poate utiliza si pe zona de mucoasa a ochiului pentru a da luminozitate privirii. Se aplica direct pe zona cu probleme si se estompeaza cu ajutorul unei pensule. Se foloseste impreuna cu fondul de ten pentru a obtine un ten perfect.

9. Rasfat total! Acorda-i corpului tau un rasfat cu sapun de masaj cu alge marine. Combina particulele de exfoliere cu anumiti agenti calmanti, vegetali de curatare. In contact cu apa, algele fac sapunul usor aspru pentru a elimina impuritatile si pentru a activa micro-circulatia la suprafata.

10. Rezistent toata ziua! Pentru a avea un machiaj rezistent intreaga zi, poti sa folosesti fixatorul de machiaj, un produs care asigura o senzatie imediata de bine si prospetime. Contine Aloe Vera. Aplicat la finalul rutinei zilnice de machiaj, fixatorul de machiaj asigura o hidratare continua si confort. 

Florina Morareanu
Make-up Artist Melkior