Machiajul, fie el profesional sau nu, poate fi cu mult mai frumos daca touch-ul final este sustinut si de genele false.  

In general, eu prefer sa apelez la acestea din simplul motiv ca privirea este mai intensa, iar linia genelor este mult mai bine pronuntata. Astfel, ochii devin langurosi si plini de expresie, iar machiajul nostru este mult mai bine definit.

Avand o paleta larga de unde putem alege, nu ramane decat sa exersam aplicarea corecta a lor. Putem opta pentru gene false:

- din par sintetic;

- din par natural;

- cu banda intreaga ;

- cu banda punctata;

- smocuri cu nod;

- smocuri fara nod.

Adezivul cel mai apreciat ramane DUO, acesta avand multiple variante (transparent, negru, pentru ochi sensibili). Masoara genele false inainte sa folosesti adezivul si taie surplusul sau ceea ce este peste coltul extern. Acum poti sa aplici lipiciul dintr-un capat in celalalt al genelor false (in cazul modelelor de tip banda). Asteapta cateva secunde! Aplica genele false incepand cu mijlocul ochilor si apoi continua sa fixezi colturile!

Truc! Poti pune accent pe coltul extern (alegand un model de gene false cu colturile externe mai lungi) pentru ochii mici sau apropiati.

Sfat! Pentru girls night out alege gene tip banda intreaga, acestea fiind cele mai potrivite pentru un look si o privire intense.