Paleta Natural Look contine 3 farduri de pleoape mate. Sunt culori foarte pigmentate care asigura acoperire foarte mare si rezistenta in timp. Fardurile pot fi folosite umed sau uscat, in functie de efectul dorit. Se aplica cu ajutorul pensulei pentru fard cu care este prevazuta paleta.

Rujul clasic Nude are acoperire mare, este intens pigmentat, prezinta aplicare usoara si omogena, nu usuca buzele, are un finish satinat-matasos si matifiant. Nu migreaza si rezista in timp. Poate fi aplicat ca atare, direct pe buze, sau poti folosi o pensula. Pentru o rezistenta mai mare si pentru un aspect bine definit este recomandata folosirea unui contur de buze inainte de aplicarea rujului. De asemenea, iti recomandam efectuarea unui peeling delicat in prealabil pentru ca buzele tale sa fie moi si catifelate.

Fardul de obraz Natural Touch are o textura catifelata si matasoasa, usor de intins si de aplicat. Prezinta compatibilitate excelenta cu pielea.

Fondul de ten fluid Natural Beige are o textura lejera, cu acoperire light-medie. Uniformizeaza culoarea si textura pielii. Nu incarca tenul, este rezistent in timp. De retinut ca este fond de ten si baza  de machiaj in acelasi timp. Confera tenului un aspect luminos, natural si satinat. Textura sa cremoasa lasa pielea catifelata, impecabila si radianta. Protejeaza tenul de actiunea razelor UV. Se aplica dupa crema hidratanta si baza. Se poate aplica cu degetele, buretelul sau cu o pensula din fibra sintetica. Pentru o rezistenta indelungata se va sigila cu pudra.

Pudra compacta Natural are o textura lejera si nu incarca tenul. Uniformizeaza tenul si ii ofera un aspect catifelat, mat. Imbunatateste aspectul pielii si mareste rezistenta machiajului. Poate fi aplicata cu o pensula din par natural sau cu un buretel din bumbac (puf). Se aplica prin tapotare pentru a face machiajul mai rezistent.

Pudra libera Natural este foarte catifelata la atingere. Contine particule fine care ofera tenului un aspect neted si luminos. Este potrivita tuturor nuantelor si tipurilor de ten. Fixeaza machiajul si confera un aspect neted tenului. Se aplica pe fata si decolteu cu ajutorul pensulei sau a pufului de pudra. Se recomanda aplicarea pudrei peste machiaj pentru a-l fixa si pentru a conferi un aspect neted tenului.

Fardul de pleoape mat Natural Skin are acoperire foarte mare, adera foarte bine la piele si rezista in timp. Se aplica pe pleoape cu ajutorul pensulelor speciale. Pentru a obtine o culoare mai intensa, fardurile pot fi aplicate si cu pensula umeda.

Genele false Natural Look cu banda adauga densitate genelor naturale pe toata lungimea lor. Cum se aplica? Inaintea de aplicarea genelor false, care se va face intotdeauna la finalul machiajului ochilor, traseaza o linie estompata neagra la baza genelor ca baza pentru aplicarea acestora. Scoateti genele tip banda din suport si, daca sunt prea mari, ajusteaza coltul exterior prin taiere. Se aplica adeziv pe banda genelor, nu pe pleoapa. Asteapta 30 de secunde pana lipiciul devine vascos. Aplica banda cu mainile, privirea fiind inspre in jos, iar ochiul intredeschis. Centreaza genele aproape de baza genelor naturale si apasa capetele. Nu aplica niciodata adezivul direct pe pleoape. Este iritant pentru ochi. In cazul contactului de ochi, clateste cu apa din abundenta si consulta medicul.

Oja lucioasa Natural Beauty este rezistenta, prezinta acoperire foarte buna si se usuca rapid. Cum se aplica? Degreseaza unghia foarte bine, aplica initial Sticky Base Coat pentru protectia unghiei, iar apoi oja Melkior aleasa, in doua straturi. La final, foloseste Shiny Top Coat pentru a accentua luciul si a da rezistenta ojei. De asemenea, iti recomandam Acceleratorul de uscare pentru a grabi uscarea. Dupa fiecare aplicare se asteapta un minut, iar in cazul unor unghii exfoliate se curata foarte bine zona exfoliata.

Florina Morareanu

Make-up Artist Melkior