Creionul de ochi Melkior - unul dintre cele mai folosite si versatile produse cosmetice din trusa noastra de machiaj, isi gaseste o intrebuintare la scara larga. De la accentuarea liniei naturale a genelor, pana la tehnici complexe de desen pe contraplanuri si forme complexe, stilizate sau descriptive, acesta nu are cum sa-ti lipseasca din kitul de makeup.

Totodata, deja celebrul dermatograf isi gaseste intrebuintare si in machiajul smokey eyes, o tehnica foarte apreciata si cunoscuta in intreaga lume. Acesta consta in estomparea creionului si crearea degradeurilor transversale de la linia genelor pana in apropierea arcadei sprancenoase, in ajutorul lui venind un fard in culoare asortata.

De asemenea, textura khol a creionului de ochi este potrivita atat pe linia apei, cat si pe pleoapa mobila. In gama de creioane khol kajal marca Melkior Professional vei regasi exact culorile de care ai nevoie: negru, maro, albastru, prune, alb. Iata cum folosim Creionul de ochi:

  •          pentru persoanele cu ochii albastri sau verzi, recomand folosirea pe conjunctiva a  unui creion khol in culoare violet sau maro;
  •          pentru persoanele cu parul inchis si ochi negri sau caprui recomand folosirea unui creion maro sau negru pe linia apei, in special la machiajul de seara;  
  •          creionul alb poate fi folosit adesea pe conjunctiva pentru a crea iluzia de ochi mai mari si privire luminoasa.

Asadar, creionul este si va ramane un must have in fiecare trusa de machiaj si pentru cele mai multe ocazii.