Base Coat
De ce e bine sa folosim Base Coat inainte de a aplica oja pe unghii? O astfel de baza se absoarbe foarte repede in unghie, creste aderenta lacului de unghii, prelungeste rezistenta lacului de unghii, este foarte buna pentru unghiile exfoliate sau casante, protejeaza unghia naturala de pigmentul puternic al lacului de unghii.
Un Base Coat bun are:

  • pensula lata pentru o aplicare rapida
  • un capac antialunecare
  • forma ergonomica
  • un sistem de autocuratare a sticlei.

Top Coat
De ce e bine sa folosim Top Coat la finalul manichiurii? Pentru ca ii ofera manichiurii un aspect final foarte lucios, protejeaza lacul de unghii, prelungeste rezistenta lacului de unghii, netezeste imperfectiunile minore de pe suprafata lacului de unghii.
Dupa aplicarea ultimului strat de oja, asteptati sa se usuce un minut si apoi aplicati Top Coat. Se aplica un singur strat de Top Coat. Nu se aplica niciodata pe unghia naturala. Se aplica doar peste lacul de unghii/base coat sau direct pe unghiile aplicate cu rasina acrilica sau gel UV pentru a le conferi un luciu mai puternic.
Un Top Coat bun are:

  • pensula lata pentru o aplicare rapida
  • un capac antialunecare
  • forma ergonomica
  • un sistem de autocuratare a sticlei.

Produsul 2 in 1 base top coat
Produsul 2 in 1 base top coat are dubla functie: este lac de baza si lac de protectie in acelasi timp.
Folosit ca lac de baza, protejeaza unghia naturala de pigmentul puternic al lacului de unghii, creste aderenta lacului de unghii, protejeaza si intareste unghiile, pregateste suprafata unghiei pentru o aplicare optima a lacului de unghii.
Folosit ca lac de protectie, prelungeste rezistenta lacului de unghii conferindu-i un finish stralucitor.
Produsul 2 in 1 base top coat se aplica pe unghia curatata si uscata. Se aplica un strat de Lac de baza si protectie 2 in 1 pentru a pregati unghia pentru aplicarea lacului de unghii. Asteptati sa se usuce, apoi aplicati 2 straturi de oja. Dupa ce se usuca fiecare strat in parte aplicati un strat final de Lac de baza si protectie 2 in 1.

Lacramioara Enache
Nail Artist Melkior