Fardul de pleoape este un produs nelipsit din trusa de machiaj a unei femei. Desi este un produs popular, cu siguranta multe femei au intampinat greutati in aplicarea lui sau in a reusi sa-l faca sa reziste pe tot parcursul zilei.

Inainte de aplicarea propriu-zisa a fardurilor, important este sa creezi o baza pentru acesta. Poti aplica pe pleoapa mobila un strat fin de corector sau fond de ten pe care apoi sa il fixezi cu un strat de pudra. Ca alternativa, poti aplica o baza de machiaj.

Pentru a realiza machiajul ochilor ai la dispozitie diferite formule de farduri. Cele mai populare sunt fardurile compacte. Acestea se aplica foarte usor cu o pensula din par natural. Poti aplica o singura culoare sau crea un degrade din 2-3 culori, avand grija sa estompezi trecerea intre farduri pentru a nu se vedea o delimitare clara intre acestea. Tine cont si de forma ochilor pentru a putea face eventualele corectii necesare.

TRUC! Indiferent de formula aleasa, foloseste intotdeauna culori si texturi care sa-ti scoata ochii in evidenta.

TRUC! Melkior iti pune la dispozitie paletele de farduri trio care au 3 nuante cromatice asortate sau complementare. Se pot aplica pe pleoape singure sau combinate.