Petrecerile organizate cu ocazia sarbatorilor de iarna sunt prilejul ideal pentru a incerca un machiaj de seara spectaculos. Incearca un machiaj indraznet, in tendinte, pentru a-ti completa look-ul din seara petrecerii.

Smokey eyes

Smokey Eyes este un machiaj intens, potrivit pentru un eveniment de seara. Acesta pune accent pe zona ochilor, accentuand privirea intr-un mod seducator. Efectul fumuriu obtinut prin trecerea de la o culoare inchisa, intensa, catre o culoare deschisa avantajeaza orice forma a ochilor. Poate fi usor adaptat, folosind si culori precum indigo, violet burgundy etc. Machiajul fetei trebuie sa fie impecabil. Camufleaza orice imperfectiune pentru a nu distrage atentia de la machiajul ochilor. Pentru a pastra accentul pe privire, machiajul buzelor va fi unul natural sau nude. Foloseste rujuri mate pentru un aspect bogat si catifelat. 

Pin up

Machiajul Pin-up este un stil de machiaj foarte popular, ce pune accentul atat pe ochi, cat si pe buze. Acest machiaj a devenit celebru in anii ’50 fiind purtat in acele vremuri de Marilyn Monroe si in zilele noastre de catre Dita von Teese, Christina Aguilera si multe alte celebritati. Pentru a obtine acest look ai nevoie de un tus negru cu care se va contura baza genelor superioare. Exista mai multe variante in care se poate trasa tusul, in functie de forma ochilor. Machiajul fetei ramane unul curat si minimalist. Buzele vor fi perfect conturate cu un ruj rosu.


60’s
Machiajul specific anilor 60 este o varianta indrazneta si in voga pentru machiajul de seara. In tendintele din acest sezon se observa si o influenta puternica specifica anilor 60’: gene false aplicate pe pleoapa inferioara a ochilor pentru o privire accentuata, eyeliner-ul aplicat, pliul pleoapei conturat cu tuse grafice (banana deschisa) si buzele in tonuri de nude, beige.