In orice anotimp avem nevoie de o schimbare de look. Mai ales in aceasta perioada de sfarsit de an, in asteptarea noului an, cand ne pregatim coafura pentru sarbatorile de iarna, pentru petrecerile cu prietenii sau colegii, pentru distractiile in familie. Si alegem o noua tunsoare, o noua coafura, o noua culoare pentru par.
Astazi o sa va prezint o lista cu 20 de accesorii utile pentru tuns si vopsit. Unele se pot folosi acasa, altele sunt recomandate doar in salon. Pentru par scurt, mediu sau lung. Alegeti-va produsele care va sunt necesare.
Nu-mi ramane altceva de adaugat decat Sarbatori fericite! cu noua coafura!

Pensula pentru vopsit cu piepten si croseta; aceasta pensula este prevazuta cu piepten si croseta cu ajutorul careia puteti realiza carari drepte si precise.

Pensula pentru vopsit; model simplu cu maner classic; se gaseste in doua variante de 35mm si 60mm.

Bol pentru vopsit; este foarte util si se gaseste in doua variante cromatice: negru si rosu. Este un recipient special creat pentru amestecul vopselei cu oxidantul.

Casca pentru suvite (din cauciuc); este special creata pentru alegerea suvitelor  de par ce urmeaza a fi vopsite. Se foloseste pentru toate tipurile de par.

Croseta pentru casca de suvite; este un instrument util cu ajutorul caruia puteti alege suvitele ce urmeaza a fi vopsite.

Cheita pentru stors tubul cu vopsea; este o ustensila cu ajutorul careia puteti goli in totalitate tubul de vopsea.

Storcator din plastic pentru tubul de vopsea; este o ustensila care ajuta la golirea tubului de vopsea.

Pahar gradat; este transparent pentru a distinge usor cantitatile necesare.

Set 3 piese pentru vopsit; este un set special creat pentru vopsire. Contine recipientul pentru amestecarea vopselei, pensula si paharul gradat transparent.

Set 10 piese pentru vopsit; este un set special destinat vopsirii. Contine recipientul in care se amesteca vopseaua, pensula pentru vospit, paharul gradat transparent,cleme si clipsuri.

Pelerina din nylon cu arici ; este utila in toate saloanele de infrumusetare.

Pelerina pentru vopsit; este confectionata din PVC si poliester. Prezinta capse. Este foarte rezistenta la apa si vopsea.

Sort pentru vopsit; este foarte rezistent la apa si vopsea. Este prevazut cu 2 buzunare in fata, pentru a avea la indemana ustensilele de lucru.

Protectie pentru gat, cu pernuta; ii asigura un confort special clientei.

Protectie pentru gat; este argintie , de luxe, cu un model special.

Guler pentru tuns; este din cauciuc negru. Util si eficient peste pelerine.

Pamatuf pony; se gaseste in doua variante cromatice: negru si rosu. Este un pamatuf special creat pentru indepartarea parului dupa tuns.

Pamatuf pentru gat; prezinta un design argintiu cu negru. Este un pamatuf special creat pentru indepartarea parului dupa tuns.

Pamatuf h.g. rosu; forma si manerul il fac usor de folosit pentru indepartarea parului dupa tuns.

Pamatuf cu talc; se gaseste in diverse culori .

Cristi Dinut
Hairstylist – UNICAT Salon
Ambasador Subtil