Nu-i asa ca este grozav sa stai fara stresul ca ti-ar putea sari oja de pe unghii chiar in timp ce te pregatesti pentru o intalnire importanta?

Oja semipermanenta reprezinta pentru tot mai multe femei o alegere inteleapta, sanatoasa si accesibila din punct de vedere financiar.

In ceea ce priveste compozitia, oja semipremanenta se aseamana foarte mult cu cea normala, insa are in plus o stralucire aparte si o textura mult mai rezistenta.

De asemenea, diferenta dintre a aplicarea lacului de unghii si a ojei semipermanente consta in faptul ca cea din urma necesita un procedeu putin mai complex, care include si folosirea unei lampi cu raze UV. Tocmai din acest motiv, manichiura semipermanenta poate fi realizata doar la saloanele specializate sau acasa, in cazul in care aveti un astfel de aparat.

Conform specialistilor din domeniul cosmetic, manichiura semipermanenta prezinta mai multe avantaje fata de cea clasica, atat din punct de vedere estetic, cat si in privinta sanatatii unghiilor.

 1. Manichiura semipermanenta se preteaza oricarui tip de unghie, indiferent de marime sau forma, datorita faptului ca poate fi realizata cu orice culoare.

2. Oja semipermanenta isi pastreaza intensitatea si ramane intacta aproximativ 2-3 saptamani, chiar daca speli vase, gatesti sau faci curatenie.

3. Acest tip de oja nu afecteaza sanatatea unghiilor, dimpotriva. Este recomandat femeilor care au unghii casante sau exfoliate, deoarece le protejeaza si le intareste. De asemenea, baza pentru unghii imbunatatita cu vitamina A este hranitoare si contribuie la fortifierea acestora.

4. Datorita faptului ca intareste unghiile si are o textura putin mai rigida, oja semipermanenta te poate ajuta sa scapi de nesanatosul obicei de a-ti roade unghiile.

5. Manichiura semipermanenta este o alegere excelenta pentru persoanele cu prea putin timp liber sau care vor sa aiba o manichiura impecabila oricand, deoarece intregul proces nu depaseste mai mult de 45 de minute. In functie de ritmul de crestere al unghiilor, manichiura semipermanenta se poate reface chiar si la un interval de trei saptamani.

6. Daca te-ai plictisit de culoarea pentru care ai optat, poti sa aplici peste oja semipermanenta un strat de oja obisnuita. O poti sterge oricand doresti cu dizolvant fara acetona, iar stratul initial nu va fi afectat in niciun fel.

7. Indepartarea ojei semipermanente nu cauzeaza subtierea unghiilor, nici exfolierea acestora, substanta folosita fiind imbunatatita cu ulei si vitamine.

 

Daca nu ai incercat acest tip de manichiura, este timpul sa o faci! Meriti sa te simti frumoasa si iubita in orice moment al zilei.