Dintre accesoriile electrice de par, cele mai utilizate sunt placa de intins parul, ondulatorul si uscatorul de par. Atat acasa, cat si la salonul de coafura. Cand le alegeti trebuie sa tineti cont de caracteristicile pe care le prezinta (cu precadere puterea si temperatura de lucru) si de facilitatile pe care vi le ofera. Alegeti produsul care va asigura look-ul dorit!

  • Parul creponat

Placa ceramica pentru creponat parul. Se incalzeste rapid pana la 200 grage C si mentine o temperatura constanta. Doar varfurile placutelor se incalzesc pentru a crea aspectul de creponat, ceea ce face ca aceasta placa sa agreseze mai putin parul. Are Putere 55W. Prezinta led indicator pentru butonul ON/OFF si cordon de 3m. Include sistem de blocare pentru protectia placutelor.

  • Parul intins

Placa pentru intins parul de la Melkior netezeste parul, conferindu-i un aspect sanatos. Este echipata cu noua generatie de incalzitor cu ceramica (MHC/PTFC) pentru atingerea mai rapida a temperaturii dorite. Exista 4 setari de temperatura (160C, 180C, 200C, 220C), care corespund perfect diferitelor tipuri de par. Cablul de cuplaj previne ruperea firelor si ofera o mai mare mobilitate. Prezinta un design elegant pentru o utilizare indelungata. Voltaj: 200V-220V. Putere: 60W-170W. Timp de incalzire: 60 secunde.

  • Parul intins perfect

Pentru o intindere perfecta, de lunga durata, este indicate Placa de la BaByliss. Are functie ionica, anti-statica. Detine placute ultra-netede, cu invelis Titanium-Ceramic. Factorul de alunecare sporit si distributia caldurii, va protejeaza parul, facandu-l in acelasi timp matasos si stralucitor. Tehnologia i-Temperature este una exclusiva, care garanteaza incalzirea rapida a placutelor si mentinerea constanta a temperaturii pe sectiunea selectata (130-160 grade C, 160-200 grade C, 200-230 grade C). Are ecran LED cu 5 reglaje de temperatura in functie de natura si sensibilitatea parului dvs. Prezinta sistem de blocare a placutelor. Include cordon rotativ.

  • Uscarea rapida si uniforma a parului

Iata un Uscator de par profesional care are o putere de 1800W. Desi puternic, este insa silentios si usor. Pentru uscare rapisda si uniforma alegeti un Uscator ETI micro stratos ion cu puterea de 2400W. Daca doriti sa folositi un difuzor atasat uscatorului de par, aveti la dispozitie un model universal care se potriveste la toate tipurile de uscatoare ETI.

  • Parul ondulat

Pentru o coafura in valuri lejere, sexi, cu un aspect natural, in trendul actual, folositi Ondulatorul triplu de la BaByliss. Obtineti onduleuri cu aspect extraordinar pentru a completa un look obisnuit de zi sau un aspect elegant seara. Prindeti doar parul intre placa si barele ondulatorului pentru a crea efectul de valuri. Veti fi uimita de cat de repede va puteti transforma look-ul!