Visezi la zilele insorite de vara cand esti in vacanta si stai tolanita pe un sezlong la plaja savurand un cocktail? Sunt mai aproape decat crezi.

Noi ti-am pregatit deja colectia de oje vegane SUMMER COLLECTION, un cocktail de culori estivale, una mai vesela ca alta: TROPICAL HIBISCUS, TANGERINE, FRESH MINT, CASCADE, PINK FLAMINGO. Pe care vrei sa o porti pe unghiile tale?

 

De ce merita sa folosesti oje green? Cele 5 nuante noi de lacuri de unghii vegane in culori pastelate au aspect final lucios de durata. Se aplica usor si uniform, iar timpul de uscare este extrem de rapid.

Au ingrediente provenite din bio masa vegetala (trestie de zahar, manioc, bumbac și porumb), care inlocuiesc partial solventii petrochimici conventionali, plastifiantii si nitroceluloza.

Sunt produse Eco-Friendly, obtinute prin procese care respecta mediul inconjurator.

Formula este 100% vegana, adica nu contine ingrediente de origine animala.

Sunt produse Cruelty free, produse netestate pe animale, asadar niciun animal nu a suferit in procesul de fabricare a ojei dumneavoastra.

 

Cum se aplica? Degreseaza foarte bine unghia folosind degresantul (ref. 25303). Aplica lacul de baza Green pentru protectia unghiei. Aplica 2 straturi de oja Green, in nuanta aleasa. La final, aplica lacul protector Green pentru a accentua luciul si a mari rezistenta lacului de unghii. Aplica acceleratorul de uscare (ref. 22323 / 22221) pentru a grabi uscarea. Dupa fiecare aplicare se asteapta un minut.

 

Alege preferata ta din cocktailul de nuante create de Melkior!