Institutul Pantone propune pentru anul 2024 o culoare optimista, radianta si delicata de piersici, al carei spirit imbogateste mintea, corpul si sufletul. Se numeste PEACH FUZZ si se doreste a reflecta dorinta noastra de apropiere si conexiune.

PEACH FUZZ este o propunere perfecta pentru beauty, creeaza o stralucire trandafirie naturala pe chipul tau, imbracand tenul intr-o mare varietate de subtonuri. Este surprinzator de versatila, revigoreaza pielea, adaugand caldura ochilor, buzelor si obrajilor. Devine proaspata si tinereasca atunci cand este combinata cu tonuri de maro si devine dramatica atunci cand este asociata cu rosu intens si prune. Manichiura in aceasta culoare tradeaza stilul romantic si exprima un mesaj de tandrete.

Esti in cautarea unui echivalent pentru culorea anului 2024?

Melkior iti propune urmatoarele produse cosmetice: FARD PLEOAPE MAT SOFT PEACH, FARD PLEOAPE MAT PEACH, PUDRA DE FASONAJ COVER PEACH, OJA SEMIPERMANENTA GUMMY BASE + COLOUR PEACHY. Si sa nu uitam de Solutia pentru Fixarea Machiajului care are un parfum delicat cu aroma de piersica.

Tie iti place culoarea anului 2024?

Toti avem nevoie de optimism si bucurie, asa ca hai sa o primim cu bratele deschise pe PEACH FUZZ!