Iti place sa te machiezi mereu si sa fii aranjata tot timpul? Atunci fa-o fara rezerve si te vei simti bine toata ziua. Iti place sa fii o aparitie senzationala la evenimentele din familie sau la petrecerile de la serviciu? Atunci trebuie sa stii ca genele false sunt exact elementul care te va face sa stralucesti cu adevarat.

E momentul sa afli ca Melkior a creat Gene false jumatati > special concepute pentru a da un efect de alungire al ochiului. Vrei cat eye look? Perfect, le poti folosi. Prezinta fire de par mai scurte in coltul interior si altele alungite in evantai la marginile exterioare. Stii cum e bine sa le aplici? La coltul exterior al ochiului pentru a spori desimea si lungimea.

Aceste modele noi de gene false sunt ideale pentru orice ocazie, fie ca vrei sa le porti zilnic, fie la evenimente. Nu mai sta pe ganduri, alege-le pentru un aspect natural, dar si pentru unul glam. Genele sunt realizate din fibre moi si fine, sunt usor de aplicat si de indepartat. E bine sa stii ca pot fi reutilizate.

 

Cum se folosesc Genele False HALF?

Iata pasii care trebuie urmati:

  1.        Pozitioneaza genele pe lungimea pleoapei. Daca geana este mai lunga, taie surplusul cu o forfecuta din coltul exterior al genei.
  2.        Aplica un strat subtire de adeziv pe toata lungimea genelor false. Asteapta in jur de 30 secunde sau pana cand adezivul devine vascos.
  3.        Apoi aplica genele false la baza genelor naturale. Mentine presat cateva secunde pentru o lipire sigura.
  4.        Pentru a le indeparta, genele false se dezlipesc usor pornind din coltul exterior spre cel interior. Curata banda genelor de urmele de adeziv ramase pentru a putea fi refolosite ulterior.
  5.        Pentru un aspect impecabil si o imbinare perfecta cu genele naturale de fiecare data, se recomanda aplicarea unui strat fin de mascara.

 

ATENTIE! Cand folosesti genele false, trebuie sa tii cont de aceste precautii:

  •          Inainte de folosire, asigura-te ca nu esti alergica la adezivul pentru gene false.
  •          Nu aplica niciodata adezivul direct pe pleoape. Este iritant pentru ochi. In cazul contactului cu ochii, clateste cu apa din abundenta si consulta medicul.