Textura fina. Nu incarca tenul. Aspect final satinat. Se aplica uniform. Produs vegan. Acestea sunt atributele noii pudre compacte MOONLIGHT creata de Melkior.

Aceasta pudra compacta incantatoare este inspirata de stralucirea fascinanta a lunii, fiind conceputa pentru a ilumina tenul si pentru a-ti da o stralucire captivanta.

Moonlight prezinta o formula fina si catifelata care estompeaza imperfectiunile oferind un finisaj satinat si radiant.

Amestecul unic de particule sidefate reflecta lumina creeand un efect multidimensional, captand si difuzand lumina pentru a dezvalui un ten luminos. Pielea ta capata o stralucire eterica, care aminteste de cerul luminat de luna si de noptile instelate.

 

De ce merita sa o ai in trusa ta de machiaj? Aceasta pudra de finisare este versatila si potrivita pentru toate tonurile de piele, adaptandu-se perfect tenului tau. Are o formula vegana.

 

Cum se foloseste? Aplica pudra prin miscari usoare cu ajutorul unei pensule sau aplicator pentru pudra. Poate fi folosita ca pudra de finisare la finalul machiajului pe intreaga fata, gat si decolteu pentru a obtine un aspect natural si satinat.

Rasfata-te cu noua pudra compacta Moonlight si experimenteaza puterea transformatoare pe care o aduce rutinei zilnice de machiaj. Transforma-te in zeita si bucura-te de luminozitatea pe care doar lumina lunii o poate oferi!