In prezent, o manichiura impecabila este un must have pentru orice doamna sau domnisoara. Unghiile ingrijite si aranjate le fac pe reprezentantele sexului frumos sa se simta irezistibile si increzatoare, astfel ca ele nu ar renunta pentru nimic la realizarea manichiurii.

In ultimii ani, unghiile cu acril gel au devenit din ce in ce mai populare in randul celor care doresc sa aiba o manichiura perfecta si rezistenta. Desi exista foarte multe modalitati de realizare a manichiurii, se pare ca acril gelul a castigat teren, lucru care este de inteles, caci aceasta modalitate de realizare a unghiilor are extrem de multe beneficii.

Este important sa intelegi in ce consta procesul de constructie a manichiurii cu acest produs, deoarece te poti lovi de multe ori de situatia in care manichiurista te intreaba care iti sunt preferintele in ceea ce priveste materialul din care sunt facute unghiile. Indata ce afli care sunt avantajele unei manichiuri cu acril gel, cu siguranta vei alege intotdeauna aceasta varianta.

Durabilitatea

Unul dintre cele mai importante avantaje ale unghiilor cu acril gel este durabilitatea. Aceste unghii sunt foarte rezistente si pot dura mult mai mult fata de alte tipuri de manichiuri. Acril gelul este un material puternic si rezistent, astfel incat unghiile tale vor fi intotdeauna protejate impotriva ciobirii sau a altor daune.

Acest lucru face ca unghiile cu acril gel sa fie ideale pentru persoanele care au un stil de viata activ sau care lucreaza intr-un mediu ce poate deteriora usor unghiile.

Rezistenta la apa

Acril gelul este un material rezistent la apa, ceea ce inseamna ca unghiile nu vor fi afectate de contactul cu lichidele. Aceasta caracteristica face ca unghiile realizate cu acrilic sa fie ideale pentru cele care isi petrec mult timp in medii umede.

In plus, unghiile din acril gel nu se vor umfla sau deteriora din cauza apei, astfel incat vei putea pastra un aspect perfect pentru mai mult timp, pana reusesti sa faci intretinerea manichiurii.

Design versatil

Unghiile cu acril gel permit realizarea unei game extrem de variate de modele. Materialul poate fi modelat intr-o varietate de forme si dimensiuni, ceea ce iti ofera sansa sa creezi o multime de modele si texturi diferite. De la unghii cu aspect natural pana la un design creativ care sa iti reprezinte personalitatea indrazneata, poti da frau liber creativitatii pentru a realiza o manichiura deosebita.

Acril gel vs gel UV

Aceste doua produse destinate construirii manichiurii sunt foarte asemanatoare in ceea ce priveste durabilitatea si designul versatil. O diferenta intre cele doua ar putea consta in faptul ca unghiile cu acril gel au o rezistenta mai mare la apa si pot fi corectate mai usor in cazul unor ciobiri sau alte defecte.

Ramane la latitudinea ta ce metoda de realizare a manichiurii alegi, dar cu una dintre aceste variante nu vei da niciodata gres.

In cazul in care iti doresti sa iti pui la incercare abilitatile de manichiurista si sa iti lasi libera creativitatea, poti achizitiona acril gel de calitate din catalogul online afisat AICI. Daca vrei sa obtii unghii rezistente si cu design placut, manichiura cu acril gel este o alegere excelenta. Te vei bucura de unghii perfecte, care vor rezista mult timp si te vor ajuta sa te simti increzatoare si frumoasa cu orice ocazie.