Natural Balance. Mystic Power. Fresh Water. Wild Rose. Happy Sunrise. Pure Energy. Sunt cele 6 nuante de lacuri de unghii vegane din colectia GREEN create de Melkior. Inspirate din natura, aceasta gama confera unghiilor o culoare intensa si stralucire de durata.

 

De ce merita sa folosesti noile produse pentru manichiura?

Lacurile de unghii din colectia GREEN au ingrediente provenite din bio masa vegetala (trestie de zahar, manioc, bumbac și porumb), care inlocuiesc partial solventii petrochimici conventionali, plastifiantii si nitroceluloza.

De asemenea, sunt produse Eco-Friendly, obtinute prin procese care respecta mediul inconjurator.

Formula este 100% vegana, adicanu contine ingrediente de origine animala.

Sunt produse Cruelty free, produse netestate pe animale, asadar niciun animal nu a suferit in procesul de fabricare a ojei dumneavoastra.

Lacurile de unghii GREEN confera o culoare vibranta, cu aspect final lucios de durata. Se aplica usor si uniform, iar timpul de uscare este extrem de rapid. Gama contine culori moderne, in tendinte. Suficiente motive pentru a le avea in trusa ta de manichiura, nu-i asa?!

 

Colectia GREEN mai cuprinde:

Lacul de baza GREEN ce protejeaza unghia naturala de pigmentul puternic al lacului de unghii si asigura o aderenta mai buna a acestuia. Totodata, pregateste suprafata unghiei pentru o aplicare uniforma a lacului de unghii.

Lacul protector GREEN prelungeste rezistenta lacului de unghii conferindu-i un aspect final foarte lucios. Are o formula fluida pentru o aplicare rapida si uniforma, cu uscare rapida. Are rolul de a netezi imperfectiunile minore de pe suprafata lacului de unghii si previne decolorarea lacului de unghii.

 

Cum se aplica?

Degresati foarte bine unghia folosind degresantul (ref. 25303). Aplicati lacul de baza Green pentru protectia unghiei. Aplicati doua starturi de oja Green, in nuanta aleasa. La final, aplicati lacul protector Green pentru a accentua luciul si a mari rezistenta lacului de unghii. Aplicati acceleratorul de uscare (ref. 22323 / 22221) pentru a grabi uscarea. Dupa fiecare aplicare se asteapta un minut.

SFAT: In cazul unor unghii exfoliate se curata foarte bine zona exfoliata cu un bloc abraziv.

 

Acum te poti bucura de unghii frumoase colorate respectand animalele, mediul inconjurator și pe tine insuti! Alege nuanta ta preferata si poart-o in aceasta vara!