Te pregatesti pentru petrecerile verii? Muzica, globul disco, jocul de lumini colorate te asteapta. Inainte de a pasi in ringul de dans, nu uita sa-ti pregatesti manichiura in ton.

Melkior te ajuta sa intri in atmosfera de club cu noile oje semipermanente reflectorizante highly pigmented: Discotheque, Champagne, Eclat, Etoile, Cadence. Se gasesc atat in flacoane de 15ml, cat si de 4,5ml.

 

De ce merita sa le folosesti?

Sunt oje semipermanente reflectorizante ce contin atat pigmenti de culoare, cat si particule de glitter cu efect special reflectorizant.

In functie de intensitatea luminii, se intensifica si efectul luminos reflectorizant al culorilor.

Prezinta formula noua, cu textura densa, extrem de pigmentata.

Nu necesita pilirea unghiei, are aspect final lucios intens si e rezistenta.

Se poate aplica atat pe unghiile naturale, cat si pe cele false.

 

Cum se folosesc oje semipermanente reflectorizante?

Important este a se agita inainte de utilizare. Prima data, se aplica un strat de Baza Everlasting, apoi se lasa sa se intareasca timp de 2 minute sub lampa Led / UV. Se aplica apoi 2 straturi foarte subtiri de oja semipermanenta Everlasting, cu foarte putina cantitate de culoare in pensula. Se lasa fiecare strat sa se intareasca sub lampa UV/UV-Led timp de 2-3 minute. La final, se aplica un strat de Top coat Everlasting si se lasa sa se intareasca sub lampa UV/UV-Led timp de 2-3 minute.

SFAT: Stratul de culoare trebuie sa fie foarte, foarte fin. Culoarea se va uniformiza la al doilea strat. Nu trebuie scoasa mana din lampa decat dupa 1 minut de stat continuu. In caz contrar, culoarea se va increti.

NOTA: Oja semipermanenta este un produs hibrid si, desi are in compozitie ingrediente de calitate superioara, nu are o stabilitate foarte mare a culorii atunci cand este expusa timp indelungat la soare si/sau sub actiunea cremelor de protectie solara. Toti acesti factori contribuie la diminuarea intensitatii culorii, dupa o anumita perioada de timp.

 

Tie care nuanta iti place din colectia DISCO?